Reforma de bany a Sant Andreu

Els clients acudeixen a Nexdom per reformar el bany i fer-lo més accessible per a una persona gran. És el bany principal de l’habitatge, per la qual cosa cal pensar en incloure unes certes comoditats però també en donar-li un bon disseny.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Andreu, Barcelona

  • Superfície a reformar: 4,3 m2

  • Treballs realitzats: Aquesta reforma ha requerit la col·locació de noves instal·lacions i el canvi de revestiment, terra, sanitaris i mobiliari.
  • Característiques del disseny: Com que es tractava del bany principal de l’habitatge, vam haver de reformar-lo pensant que fos còmode i útil per a una persona gran però sense oblidar-nos del disseny. Els clients van decidir fer el bany en tons grisos foscos deixant una cosa ben clara: no volien tenir poca llum.
  • Qui ho gaudeix: Família

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser aconseguir una il·luminació útil per a la família, acompanyada d’un disseny càlid i molt atrevit alhora en tons foscos.

Baño con mueble de almacenamiento en madera, sanitarios blancos y mamparaBaño reformado con mueble de almacenamiento bajo una pica sencilla, sanitario y mampara tranparente

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.