Reforma de bany a Sagrada Família

El client confia en Nexdom per fer la reforma integral del seu bany, que s’ha vist afectat per les humitats del passadís del costat. Resolem la filtració d’aigua que hi havia a la zona de la dutxa i del bidet, alhora que busquem la manera que la zona sembli més àmplia i lluminosa.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sagrada Família, Barcelona

  • Superfície a reformar: 3,5 m2

  • Treballs realitzats: Noves instal·lacions, canvi de revestiment, paviment, sanitaris i mobiliari i lacat interior de la porta.
  • Característiques del disseny: L’habitatge només disposa d’aquest bany i, per tant, el client volia donar vida i lluminositat a l’espai, però sense posar-hi res que pogués cansar amb el temps. Vam optar pels tons crema amb pinzellades blanques i un terra càlid porcellànic d’imitació fusta. Com que abans no hi havia espai d’emmagatzematge, vam afegir-hi un moble suspès amb dos calaixos i una prestatgeria fabricada amb el mateix material, que ocupa tota la longitud d’un gran mirall amb il·luminació integrada.

  • Qui ho gaudeix: Client que viu sol
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

El repte va ser donar sensació d’amplitud, cosa que vam aconseguir gràcies a la incorporació d’un mirall de grans dimensions, amb il·luminació integrada, i als acabats dels materials.

Baño pequeño con humedad a reformarBaño reformado con mayor sensación de luminosidad y espacio

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.