Reforma d’un bany a Barcelona

El client s’adreça a Nexdom per reformar el bany. Principalment busca ordenar l’espai i millorar-ne la capacitat.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 3,7 m2
  • Treballs realitzats: Col·locació de noves instal·lacions i canvi del revestiment, del terra, dels sanitaris i del mobiliari.
  • Característiques del disseny: Es volien aprofitar totes les zones d’emmagatzematge del bany i ordenar l’espai tant com fos possible.

    Per fer-ho vam utilitzar un forat dels baixants que hi havia dins la banyera, amb l’objectiu d’allargar la paret i de col·locar-hi un vàter suspès, que dona més sensació d’amplitud. També es va col·locar un moble encastat a la part superior. Vam decidir utilitzar la paret del fons de la dutxa per col·locar-hi una rajola decorativa de gran format, que aporta una gran personalitat al bany.

  • Qui ho gaudeix: Home solter
Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser treballar el projecte pensant en l’aprofitament de cada centímetre del bany i, alhora, donar més interès visual als elements i revestiments triats.

baño a reformarbaño con mampara y mosaicos

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.