Reforma integral d’un bany a Esplugues

Calia actualitzar el bany, fer-lo més còmode i accessible. Vam instal·lar-hi un plat de dutxa, vam canviar el vàter i vam treure el bidet. Vam substituir les rajoles antigues per unes de noves porcellàniques molt més resistents que les anteriors. Així vam aconseguir un bany modern, pràctic i amb més espai.

  • Ubicació: Esplugues de Llobregat

  • Superfície a reformar: 4m2

  • Treballs realitzats: Es van substituir els enrajolats del bany i es canviar la banyera per un plat de dutxa. S’hi van instal·lar sanitaris, aixetes i mobiliari nous.

  • Característiques del disseny: Els colors amarronats, juntament amb la fusta de roure i els sanitaris blancs, donen al bany un aspecte elegant i modern. L’aixeteria és de crom brillant i la mampara incorpora una fulla corredissa i una part fixa de vidre transparent per donar més amplitud al bany.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fills adolescents i un gos

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser actualitzar tot el bany sense canviar-ne les instal·lacions. Per aconseguir-ho va caldre respectar la distribució original.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.