Per a desdejunis ràpids, per a retrobar-te amb els teus convidats i prendre un aperitiu o per a preparar receptes en família una tarda de diumenge. Fins i tot, per què no, per a instal·lar la teva oficina i treballar des de casa. Si vols instal·lar una en la teva cuina, aquests motius acabaran de convèncer-te.

Les cuines amb barra són cada vegada més comunes perquè a més de la seva estètica, es caracteritzen per la seva funcionalitat.

Por qué elegir cocina con barra

Les barres: el nou must de les cuines

Ho diuen les tendències i els experts. Una barra plena de vida qualsevol cuina, perquè ens convida a passar més temps en ella i ens fa descobrir una altra manera de gaudir d’aquesta estada. A més, les barres són elements funcionals que optimitzen l’espai, complint una doble funció:

  • Ampliar la superficie útil de treball en la cuina.
  • Separar diversos espais dins de la mateixa cuina o bé, respecte a altres estades, en general, el saló o menjador.

També són les grans aliades dels habitatges més petits. No importa l’espai, amb barres dissenyades a mesura, no hi ha límits. En aquest cas, pots crear una barra flotant en qualsevol mur de la cuina. Recorda mesurar l’espai perquè puguis usar la barra i els tamborets de manera còmoda en el dia a dia. Una altra opció? Una barra plegable.

Cocinas con barra

Un dels factors positius de les cuines obertes al saló és que s’aconsegueix donar continuïtat a tots els espais, sense perdre la lluminositat. També guanyaràs flexibilitat perquè en les barres no sols es menja. Pots crear una àrea de treball addicional per a realitzar gestions esporàdiques o fins i tot cuinar mentre els més petits fan els seus deures en ella. Una aposta més que encertada per a contribuir a la rutina familiar.

Elegir cocina con barra

Quin estil triar per a una cuina amb barra?

Hi ha tants tipus de barres de cuina com estils de decoració. Des de les més petites, tipus repeu, fins a les més grans, per a reunir a tota la teva família. Quan vagis a instal·lar-la, assegura’t que tens en compte aspectes com l’altura o el material. També és moment de decidir si aquesta barra inclourà una zona de magatzematge, per a integrar prestatges, calaixos o armaris de rebost.
Cocinas con barra

Si cerques una mica més original, una barra amb rodes és perfecta per a adaptar-se a les escenes diària de la teva família. I si una barra et fa gust de poc, sempre pots apostar per una illa. En aquest post, et comptem tots els seus avantatges.

Finalment, es tracta d’una de les opcions d’interiorisme més positives en termes de qualitat i preu perquè són barates i fàcils d’instal·lar, en molt poc temps.
Ideas de cocina con barra

Havies pensat en els avantatges de les cuines amb barra? Compta amb l’equip de Nexdom per a instal·lar la barra de la teva cuina i comença a gaudir d’ella amb els teus.