El lavabo ofereix moltes possibilitats per reformar sense haver de realitzar grans inversions ni obres incòmodes i cares. Només necessites alguns canvis que no generin runes per gaudir del bany dels teus somnis. Te n’expliquem algunes de les propostes més vistoses.

Paper pintat al bany

Una de les solucions més efectistes amb la qual el teu bany adquirirà un aspecte totalment renovat, de forma senzilla, ràpida, neta i econòmica. Això sí, en zones humides com el lavabo cal instal·lar un paper vinílic, rentable i que sigui resistent a la humitat i la condensació.

Substitueix la banyera per un plat de dutxa

Si no utilitzes habitualment la banyera, o ja està deteriorada, transforma-la en una dutxa moderna i aconseguiràs que el teu bany sembli un altre. A més d’espai i disseny, hi guanyaràs en confortabilitat i seguretat. A la nova dutxa, instal·lar un terra de micro-ciment constitueix una opció ràpida i econòmica, ja que es pot aplicar sobre les rajoles ja existents.

Canvia el mirall

Un gest tan senzill pot modificar l’aspecte del bany. Si en tries un de més gran que l’actual, aconseguiràs multiplicar la sensació d’espai i lluminositat, a més de dissimular els forats de l’anterior mirall. També pots jugar amb una composició de miralls de diferents models i mides per crear un efecte sorprenent i molt actual.

Detalls naturals i tovalloles amb estil

Afegeix complements orgànics, com una escala de fusta o bambú que faci de tovalloler, o prestatgeries de fusta o vímet. Posar plantes al bany també és una alternativa econòmica. Són petits gestos amb els quals el teu bany adquirirà més estil.

Oblida’t de les velles tovalloles descolorides i descoordinades. Canviar les tovalloles és la forma més senzilla i econòmica de completar el nou look del lavabo. Busca tons que siguin diferents dels de les tovalloles que tenies, juga amb textures diferents i amb peces d’altres materials com fil o lli, a més del clàssic ris. El canvi et sorprendrà.

A la dutxa, si instal·les una columna d’hidromassatge o ruixadors multifunció, gaudiràs d’un petit spa sense sortir de casa. Tria una mampara amb perfils pràcticament invisibles per guanyar sensació d’espai. I pots tenir la paret interior de la dutxa d’un material diferent del de la resta del lavabo.

Renova les aixetes!

Tot i que pot semblar un detall insignificant, hi guanyaràs en disseny, comoditat i eficiència. Tria un sistema de monocomandament, amb el qual podràs controlar la despesa d’aigua, o aixetes murals, una tendència decorativa molt actual.

Recorda que els professionals i especialistes de Nexdom et poden ajudar amb les reformes del teu bany per adaptar-lo al teu estil i a les teves necessitats.