Si sabem aprofitar-los bé, els passadissos i rebedors poden ser una part important de la nostra casa i no sols una zona de pas. Encertar en les peces i en la distribució de les quals s’instal·laran en aquesta estada és clau quan hi ha poca amplitud. Repassem quins són els millors mobles per a passadissos estrets.

Necessites un canvi en la teva llar? T’oferim assessorament per a les teves parets

Muebles para pasillos estrechos

Idees de mobles per a passadissos estrets, però ben aprofitats

Aprofita les parets per a decorar i emmagatzemar

  • La primera opció és col·locar una prestatgeria que vagi de costat a costat de la paret. Si la pintes del mateix color, quedarà més integrada i dissimulada. Tan sols necessites 20 cm de profunditat si vols que es converteixi en una llibreria. Omplirà de vida aquest espai de la casa. A partir d’ara, serà una parada obligatòria.
  • També pots instal·lar un armari a mitjana altura que recorri la seva longitud. D’aquesta manera no tindrà massa pes visual però serà un bon recurs de magatzematge. A més, en la seva superfície pots posar algun adorn, llibres, plantes o un llum. Si optes per un de major grandària per a guardar roba, tingues en compte que es necessiten 60 cm de fons per al cos de magatzem, en el cas que les peces s’organitzin penjada en barres, però la mesura varia en funció dels articles que es guardin: en un armari amb amb barres extraïbles, n’hi ha prou amb 40 cm.

T’interessa: Com decorar un passadís llarg?

  • Una altra opció perfecta per als amants de la lectura són els prestatges de paret. No fa falta que cobrim una paret sencera amb una llibreria si no tenim tants llibres: un sol prestatge que recorri tota la paret a l’altura que més ens agradi no sols ens servirà com a llibreria addicional, sinó que resultarà original i molt estètica. Si volem que el passadís continuï sent espaiós, podem col·locar-la prop del sostre. No és l’opció més pràctica per a posar i llevar llibres, però sempre podem col·locar allí els que ja hàgim llegit.

Encara que no sigui pròpiament un moble, instal·lar un arrimadero en la paret és molt recomanable. Els passadissos acaben molt fregats i d’aquesta manera, protegim les parets. A més, aquest element crea un efecte en el qual tendeix a dirigir la mirada cap al fons. Així ganes en profunditat.

Ideas de muebles para pasillos estrechos

Com decorar un passadís llarg? Et donem 10 idees!

  • Un sabater és potser la peça més clàssica. Però si el teu passadís és estret, millor que sigui baix i no gaire ample. La bona notícia és que hi ha un sabater per a cada passadís. De línies rectes per als més petits i per als casos en els quals es vulgui ser multifuncional, un que tingui seient incorporat.
  • Una altra alternativa són els mobles volats que, com el seu nom indica, en estar suspesos, mai omplen l’espai d’un passadís. Per exemple, unes baldes en les que poder col·locar quadres o mirall, que sempre són un encert. Com no tenen potes, tot resulta més airejat. I també ganes en neteja, ja que, en estar penjats, s’eviten aquests racons enutjosos.

El final del passadís pot convertir-se en un racó especial si t’espera un moble vintage, ple d’originalitat, bellesa i caràcter.

Mubles para pasillos estrechos: ideas e inspiración

  • Quant a la il·luminació, les aplicacions són perfectes per a passadissos llargs i estrets amb sostres alts, ja que els escurcen visualment. Un truc: col·loca’ls evitant que quedin zones amb ombra per a evitar l’efecte “boca de llop”. També pots no alinear-los per a escurçar el passadís.

Més inspiració amb destinació als passadissos llargs aquí.

Muebles para pasillos estrechos

No renunciïs a l’estil ni a la creativitat si el teu passadís és llarg. Ara ja saps que la decoració és la teva aliada per a gaudir encara més d’un espai acollidor i especial. Si desitges més informació, no dubtis a contactar amb Nexdom.