No pot faltar a casa i encara que a vegades està en diverses estades, és en el saló on es torna imprescindible. Integrar-la és més fàcil del que sembla però és important tenir en compte alguns detalls, des de la distribució dels mobles fins a la il·luminació. Vegem diferents propostes per a decorar la paret del televisor en el saló i alguns tips per a aconseguir el resultat que busquem.

Decorar pared del salón con televisión

Fes que es mimetitzi amb la resta del saló

Diferència la paret principal

Una vegada hagis decidit en quina paret col·locaràs el televisor, podem destacar aquest front amb l’efecte de la pintura. Per exemple, triant un color diferent al de la resta del saló per a emmarcar aquest espai. Així també trenquem la monocromía en el saló i aportem personalitat.

El caràcter de la fusta

Si parlem de buscar elements per a destacar aquesta zona, la fusta no pot faltar. Però perquè no resulti tan sobri, et proposem crear un moble a mesura baix i penjar la televisió a dalt. Una altra opció és el maó vist, el teló de fons perfecte.

Televisión para el salón

Una versió més artística

El paper pintat i les motllures, per separat, són elements molt ben valorats per les seves qualitats i resultats. Són fàcils d’instal·lar, de conservar i eleven qualsevol estilisme decoratiu. Imagina, doncs, si els uneixes en la mateixa paret. L’efecte és molt major. Aquesta combinació et pot servir per a decorar la paret del televisor en el saló i donar un toc diferent i més creatiu.

Més idees de parets amb paper pintat.

Vinils adhesius

Un toc senzill que canvia totalment l’aparença. Amb el vinil busquem el mateix efecte: emmarcar aquesta zona i aportar dinamisme. A més, es convertirà en el punt focal del saló.

Cerques inspiració amb vinils per a la paret?

Si tens una finestra en la paret del televisor, col·loca un moble baix que recorri tota aquesta paret i acompanya-la d’altres complements com a plantes o llums. El televisor, de sobretaula o de paret, tan sols ha d’adaptar-se a l’espai entre la finestra i el moble.

Decorar pared de salón con la televisión

I com col·loquem el tv?

El dilema es troba entre penjar-la o recolzar-la però tot té solució. Amb pocs metres, la millor opció és que pengis la tele en la paret, per a salvar el major espai possible del saló. Això sí, assegura’t que la paret resistirà bé el seu pes (com a referència, sabem que un televisor de 42″ pes uns 15 kg) i tria correctament els ancoratges. Per a penjar-la, el més fàcil és fer-ho amb suports fixos. N’hi ha inclinables o amb braç per a poder separar-la de la paret.

Decorar el salón con la televisión en la pared

Sense reflexos

La millor ubicació per al televisor és que estigui perpendicular a les finestres, mai enfronti. Així evitem que la llum natural creï incòmodes reflexos i es perdi qualitat d’imatge.

A Nexdom no exagerem si diem que el televisor és gairebé tan important com el sofà. Ara bé, no canvia de lloc amb tanta freqüència com el poden fer altres mobles. Per això és tan important trobar el lloc perfecte per a gaudir d’una bona sessió de cinema.