Amb l’estiu entre nosaltres, la terrassa es convertirà en un dels llocs favorits de casa. També per a aquest espai hi ha tendències i moltes idees per a treure partit, fins i tot quan disposem de pocs metres. La decoració de la terrasses petites està plena de color, optimisme i frescor. Dóna un cop d’ull i pren nota per a esprémer al màxim l’època estival.
Decorar terrazas pequeñas

5 idees de decoració de terrasses petites

  • Mirar cap amunt i trobar-te una paret plena de plantes és una de les tendències protagonistes d’aquest estiu. Així aprofitem molt més l’espai i el millor és que només necessites una paret per a col·locar tots els tests. Combina diferents tipus: des de plantes trepadores fins a flors d’aquesta època de l’any que volen llum durant tot el dia. Per a arrodonir aquest racó verd, afegeix una escala o penja unes baldes per a guardar la regadora.
  • Si vols una terrassa en la qual poder descansar o allargar les sobretaules, canvia les cadires per un banc per a asseure’t que, al mateix temps, es pugui convertir en un sofà acompanyat de còmodes coixins. Si ho fas volat ocuparà menys espai i la terrassa semblarà més gran visualment. A més, els mobles multiusos són la solució més enginyosa de magatzematge.

Ideas Terrazas pequeñas

  • Per molt mini que sigui la teva terrassa, no tens perquè renunciar a tenir un racó molt maco i acollidor per a desdejunar. En aquest cas, la millor opció són els mobles de ferro forjat i una taula petita rodona. Molt més lleugers per a l’espai. Si són plegables, millor. Els podràs guardar quan no els necessitis.
  • Un altre recurs que sol utilitzar-se en les reformes de llar, és connectar la terrassa amb el saló, especialment si estan unides per una porta. En aquest cas, es tracta de coordinar les decoracions de tots dos espais i aconseguir que hi hagi coherència per a tenir una visió global, tant per a interior com per a exterior. És a dir, mobles del mateix estil, paviments semblants o tèxtils de la mateixa gamma de color. Només hauràs d’obrir la porta i no sabràs on comença la terrassa o on acaba el saló.

Decoración de terrazas pequeñas

Sigui com sigui la grandària de la teva terrassa, aquí trobaràs més idees per a totes elles.

  • Les hamaques penjants són ideals per a les terrasses més. petites. Com tenen diversos usos, les pots utilitzar per a relaxar-te, llegir, fer la migdiada o simplement desconnectar. Al cap i a la fi, això és el que busquem quan sortim a aquest racó de casa. I no sols hamaques. Cada vegada hi ha més mobles que ens fan volar com còmodes cadires.

Decoración de terrazas pequeñas

Les terrasses petites també poden omplir-se d’encant

  • Les garlandes de llums mai deixaran d’emportar-se. Temporada rere temporada ens reafirmem en què són el recurs perfecte per a generar ambients càlids i acollidors quan el sol es posa a les terrasses.
  • No hi ha estiu en el qual les fibres naturals no siguin protagonistes. La bona notícia és que així pots reutilitzar aquells mobles o accessoris d’aquest material. Ratán, jute, vímet… Sigui com sigui la teva elecció, és perfecte per a espais exteriors i s’adapta a tots els estils.
  • Si busques un espai chill out, gràcies als mobles fets amb palets també el podràs crear en una terrassa petita. Són pràctics, econòmics i molt còmodes.

Ideas de terrazas pequeñas

A Nexdom, empresa de reformes a Barcelona, podem explicar-te més idees per a posar a punt la teva terrassa. Només has de contactar amb nosaltres perquè comenci el compte enrere per a gaudir del teu lloc favorit del món.