El modern també pot ser acollidor, rústic o fins i tot natural. Com a prova d’això, la nostra selecció de propostes en les quals aquests espais poden ser tan confortables i personals com molts altres estils. Hi ha salons per a tots els gustos, però si vols aconseguir un look modern, el primer punt de partida és començar a construir-lo amb una base atemporal. Així podràs anar adaptant-la al ritme de les tendències que van i vénen.

La decoració d’estil modern va sorgir a mitjan segle XX, per a proposar altres opcions oposades a les més clàssiques. Actualment és una de les més triades actualment per aquelles persones que volen donar-li al seu saló un aire més contemporani. La seva versatilitat és un bon reclam, perquè resulta fàcil adaptar aquesta tendència a les necessitats i gustos de cadascun. Per això, resulta impossible trobar dos salons moderns iguals.

Avui li dedicarem el temps que es mereix a aquesta part de la casa, on tants moments en família es viuen. Si et quedes, compartirem les últimes tendències i descobrirem 10 idees de salons moderns per a 2020.Ideas decoración salones modernos

Salons moderns sí, però no impersonals

Línies rectes

Els salons moderns cedeixen tot el protagonisme a les línies rectes, des dels sofàs i les butaques, fins i tot en els mobles com l’armari i la llibreria. Són aquestes línies pures les que creguin una atmosfera neta i atemporal.
Decoración para el salón con líneas rectas

Menys és més

Decantar-se per poques peces però ben triades, pot ser la fórmula de l’èxit. Un sofà raconer, per exemple, sempre és una bona opció perquè a més, saca partit a l’espai.

Però si es tracta de llums…

La situació és diferent perquè, en aquest cas, quantes més millor. Plena el sostre de models diferents i cridaners. Una idea atrevida que encendrà la inspiració en el teu saló.

Decoración salones modernos con lámparas

Pensa en els tèxtils

Són els teus aliats per a modificar la decoració sense grans canvis. Pensa en els coixins, les catifes o les cortines… El seu paper és fonamental perquè a més d’afegir calidesa, aporten molts matisos i defineixen l’estil.

Decorar salones modernos con textiles

Sense deixar de costat la personalitat, un saló modern s’inspira en el minimalisme i en la força dels colors per a crear harmonia.

Una paret per a inspirar-te

Els quadres per a decorar són una de les millors opcions. Juga a combinar quadres, rellotges, marcs, llums i fins i tot dibuixos dels més petits de la casa.

Ideas decoracion salones con cuadros

I una altra paret per a ser diferent

Arribats a aquest punt, és inevitable parlar de les parets cobertes amb paper pintat. Són la nostra opció número u per als salons moderns. Els estampats tropicals i plens de color són un encert segur. Ens agraden perquè afegeixen valor, són fàcils d’instal·lar i renoven l’aspecte global d’un habitatge de manera ràpida i econòmica.

Decoración de salones con papel pintado

Un moble diferent

No parlem d’un sofà ni d’una butaca o una taula auxiliar. Ens referim a un carret, una peça menys tradicional però que s’ha colat en la nostra llista de favorits per la seva aportació estètica i per la seva funcionalitat. Pot ser un lloc per a guardar l’ampolla i la glaçonera o simplement per a deixar una làmina amb missatge. Tens fitxat el teu?

El suro

No ens estranya que s’hagi posat de moda. És flexible, lleuger i encara que la seva aparença és humil, té un gran potencial. Aquest material està present en molts dels elements decoratius i de mobiliari, aportant un toc d’originalitat que sempre és benvingut.

Decoración salón con corcho

Ordre i senzillesa

En aquesta mena de decoració, es pot jugar amb altres estils molt afins com l’oriental i el zen. Tots tenen en comú una posada en escena simple, on l’ordre transmet una sensació de calma a la qual no podem ignorar, quan arribem a casa després d’un llarg dia.

És hora de ser atrevits

Quan sàpigues quines són les tendències, arriba el moment més important: deixar la teva petjada. I és que la teva personalitat ha de reflectir-se en cada racó del teu saló. Atreveix-te a barrejar tradició amb modernitat o a combinar peces exclusives amb altres d’herència familiar.

Si estàs buscant idees de salons moderns per a una reforma integral, aquests són els nostres MUST NEEDS per a inspirar-te. L’equip de interioristas i arquitectes de NEXDOM està a la teva disposició per a aquesta mena de reformes però recorda que després arriba la part més emocionant: que el teu saló s’ompli de vida.