Aquí tens algunes idees i tendències que et serviran d’inspiració si estàs pensant a reformar el teu bany.

Reformes de banys: idees per a aprofitar l’espai

Un dels hàndicaps més freqüents dels banys és la falta d’espai. Solen ser els espais més reduïts de la casa, així que és essencial dissenyar-ho de manera que puguem aprofitar al màxim cada centímetre quadrat. Per a això, haurem de planificar acuradament la distribució i pensar en quals són les nostres necessitats. Si reformaràs un bany petit, els següents aspectes són clau:

  • Un moble amb el lavabo incorporat: Un lavabo integrat en un moble amb armaris i calaixos és ideal per a guardar tots els nostres productes i fins i tot les tovalloles. D’aquesta manera, podrem mantenir l’espai buidat.

reforma bano

  • Un bon plat de dutxa: A tots ens encanta donar-nos un bon bany calent, però la veritat és que no en tots els banys cap una banyera. Per sort, avui dia no hem de renunciar a aquest petit plaer per qüestions d’espai, ja que existeixen columnes de dutxes amb hidromassatge que proporcionen una experiència igual de plaent. A més, l’accés a un plat de dutxa és més fàcil i més segur. Si reformaràs el teu bany i no disposes de molt d’espai, no la descartis automàticament!
  • El blanc mai falla: els taulells de color blanc, a més de donar una sensació de neteja, ens ajuden al fet que una habitació es vegi molt més lluminosa i espaiosa.

reforma bano

Reformes de banys: idees per a aconseguir un bany únic

A vegades, per a “rentar-li la cara” al bany no és necessari fer una gran reforma, sinó que n’hi ha prou amb canviar alguns elements.

  • Un toc de color: Si vols un bany amb personalitat, pots aconseguir-lo donant-li el protagonisme al color, amb les rajoles o fins i tot amb pintura, ja que existeixen pintures específica més resistents a la humitat. Si et preocupa que es vegi menys espaiós, pots donar-li color a una sola paret o a la meitat inferior.
  • Fusta i pedra: Estem acostumats als banys amb rajoles, taulells i sanitaris de color blanc, però entre les últimes tendències trobem la fusta, la pedra i fins i tot el ciment polit, que aporta un toc original i elegant.

reforma ban

  • Sanitaris suspesos: si busques una cosa minimalista i chic, amb sanitaris suspesos (és a dir, subjectes de la paret i sense base en el sòl) aconseguiràs un bany modern, senzill i elegant.
  • Un sòl atrevit: el bany és, potser, l’habitació de la casa que més ens permet jugar amb els sòls. Si busques una cosa trencadora, atreveix-te amb rajoles geomètriques o amb una combinació de colors com el blanc i el negre.

reforma bano

Finalment, no t’oblidis d’alguns elements essencials als quals moltes vegades no parem esment però que poden marcar la diferència en la reforma d’un bany: un mirall i unes aixetes funcionals i concordes al disseny i la paleta de colors del bany!

Si necessites un pressupost personalitzat per a la teva reforma, no dubtis a posar-te en contacte amb Nexdom.