Són molt més que màgiques. Aquests llums de dormitori són claus per a il·luminar bé i elevar la decoració. Si estàs buscant la millor, repassa les tendències del moment i descobreix quin model està fet per a la teva casa.

Més idees: els millors colors per a pintar el teu dormitori

Lámparas para decorar el dormitorio

Llums de dormitori per a fitxar

De fibra vegetals

Vímet, rattan, jute, sisal o bambú… Pots triar entre moltes opcions però sempre aconseguiràs que el teu dormitori sigui molt més acollidor. A més, són tan versàtils que s’integren en qualsevol estil de decoració i van més enllà dels ambients rústics. Per a aconseguir un joc d’ombres i llums especial, busca models amb entramats. Definitivament, el natural està de moda.

Lámparas para decorar el dormitorio

Una esfera de cristall

Un clàssic que no passa de moda i que compleix amb tres requisits: discreta, elegant i atemporal. Destaca per la seva simplicitat: una gran esfera de cristall transparent que la fa molt lleugera. Si vols donar-li un toc més actual, tria un model amb acabats metàl·lics o detalls negres. Si el teu dormitori és molt gran, combina dos llums del mateix disseny però en acabats de cristall diferent.

I és que els acabats metàl·lics o els materials com el coure estan molt de moda. Ara també s’introdueixen picades d’ullet al daurat, platejat o fins i tot el rosat.

El llum trípode

Aquest model s’ha tornat molt popular en aquesta dècada. Els dissenyadors de mobiliari han reinventat la seva estètica però sempre respectant la seva essència: tres potes – en alguns casos quatre– de metall o de fusta. Perfecta per a habitacions clàssiques o de decoracions nòrdiques. I és que triomfen els mobles multifuncionals i com ja saps, menys és més.

Et vas perdre aquest article? Descobreix algunes idees per a decorar un dormitori

Lámparas para dormitorio

Llums d’estil boho-chic

S’emporten en format esgarrapa, substituint als clàssics models de cristall. Aconseguiràs un toc ètnic i càlid en el teu dormitori que s’inspira a les cases eivissenques.

Més inspiració: reformes d’inspiració mediterrània

Torna el Mid-Century

Si és que alguna vegada ens va deixar. Les seves peces sempre es consideren com una espècie de tresor que doten de personalitat qualsevol racó. Per això, els llums que s’inspiren en aquest estil, com la cèlebre Sputnik, són tendència. Ideal per a un dormitori amb sostre alt encara que es poden instal·lar tant en espais minimalistes com en uns altres una mica més eclèctics.

Decoración habitación con lámparas

El 2020 és l’any dels flexos: una de les tendències en llums de dormitori del moment. Les veiem especialment com a llum de tauleta de nit, sobretot els que van amb aplicacions en la paret.

Sabies que els llums de dormitori són fonamentals per a descansar?

Lámaparas

Així que un últim consell: col·loca una llum general i reforça l’efecte amb llums més tènues en cada costat del llit. I si tries un llum de sostre, abans que col·locar-la sobre el llit, millor cap al centre de l’estada.

Amb aquests consells i aquests models, els llums de dormitori són gairebé autèntics objectes escultòrics. Amb quin et quedes tu?