La decoració dels dormitoris matrimonials suposa tot un repte per a la parella, sobretot quan cadascun vol un estil. En aquest cas, quina és la millor solució? Podem trobar un equilibri entre totes dues postures? Quines són les millors idees per a crear el dormitori perfecte? Amb aquestes 5 idees, us sentireu a gust des del primer instant i gaudireu creant el vostre espai més personal.

Decoración para dormitorios matrimoniales

Claus per a un dormitori matrimonial amb estil

  • Quan hi ha un dilema respecte als estils, és millor reflexionar junts i trobar un terme mitjà. O fins i tot prescindir d’aquesta part. Al cap i a la fi, l’estil és una etiqueta i el més important és que us sentiu a gust amb els petits detalls que conformen la decoració. Si no us poseu d’acord, comenceu triant la roba de llit o els mobles i a poc a poc anireu creant el vostre propi estil.
  • Un must en els dormitoris principals és la còmoda. Imprescindible per a mantenir l’ordre i a més, també aporta molt caràcter. Personalitza-la i col·loca un mirall sobre la còmoda. Tampoc poden faltar les taules auxiliars. Poden ser amb calaixos o prestatgeries volades però, en qualsevol cas, són un element clau en la decoració d’un dormitori de matrimoni. A partir d’aquests mobles, ja pots construir tota la resta.

Ideas de habitaciones matrimoniales

  • La peça més important d’aquesta habitació és el llit i al voltant d’ella, us proposem crear un racó còmode amb una banqueta. És una idea perfecta per a descalçar-se, col·locar els coixins, donar suport al cobertor o deixar la roba. També podeu complementar el llit amb bancs, pufs, baguls o un conjunt de cistelles.

Un llit amb dosser es pot convertir en l’autèntica protagonista del dormitori. No necessitaràs res més per a aportar qualitat a la teva estada.

  • El que busquem en aquesta habitació és calidesa. La fusta és perfecta per a aconseguir-ho i un material molt recomanat per a vestir parets, sostres o sòls. A més, la mescla de diferents colors de fusta augmenta la il·luminació. En aquest cas, cerca accessoris de materials naturals com la fibra parell aconseguir un look complet.

Dormitorios matrimoniales ideas e inspiración

Despertar-te cada dia en un dormitori personal és més fàcil del que sembla. Només necessites una gran idea com convertir un mirall en un capçal. Semblarà que tens una finestra oberta i aconseguiràs guanyar profunditat i molta llum.

Tria el color per a les parets ideal per al teu dormitori.

Decoración de dormitorios matrimoniales

Els espais no són especials. Els fem així nosaltres, quan els decorem i els omplim de vida. Per això és important que pensis en la distribució, la paleta de colors, els mobles i tinguis en compte consells de decoració com els que et podem donar des de Nexdom per a aconseguir el dormitori de matrimoni que els dos somieu.