Vols aprofitar els espais del teu dormitori d’una forma més òptima? T’agradaria renovar l’habitació del teu fill amb pocs canvis? Quines són les tendències de decoració? Tres preguntes que potser t’has fet últimament i que avui respondrem en aquest article. Amb alguns senzills trucs, podem treure més partit als dormitoris més petits, aconseguir un lloc de somni per a jugar sense parar o estar a l’última per a saber com decorar una habitació amb personalitat i estil.

Cómo decorar una habitación

Com decorar una habitació petita…
i somiar en gran.

 • Tria mobles funcionals i versàtils. Per exemple, en lloc d’una tauleta de nit, una còmoda amb diversos calaixos o un escriptori que també es converteixi en la teva zona de treball.
 • Pinta el dormitori en blanc o tons clars que multipliquin la llum. Per a afegir color, pensa en els tèxtils i petits accessoris, i evitaràs carregar l’espai. També és important aprofitar al màxim la llum natural. Sempre serà millor posar cortines poc espesses, clares i translúcides.
 • Els capçals d’obra són una gran solució per a alleugerir l’espai de mobles i aconseguir que sembli més gran. Ens referim a capçals de poca profunditat però prou com per a donar suport a algun quadre en el repeu.
 • Els armaris de portes corredisses no resten espai i són una opció a contemplar. Si els seus fronts són en blanc, guanyen punts per a convertir-se en una opció idònia.
 • Evita el soroll visual, és a dir, que hi hagi massa coses a la vista però, si vols, abusa dels miralls, amb ells guanyaràs sensació d’amplitud. Un truc? Crea composicions amb diversos models i aconseguiràs un racó molt creatiu.

Como decorar una habitación pequeña

Com decorar una habitació infantil…
i jugar sense parar.

 • Dissenya els teus propis mobles a mesura, per exemple, una prestatgeria amb caixes o cistells de vímet que estiguin a l’abast dels teus fills i en els quals hi hagi una etiqueta per a identificar el que guarda. Els elements amb rodes són molt pràctics, perquè així poden moure’ls amb facilitat pel dormitori.
 • No tallis les ales de la seva creativitat. Deixa que alguna de les parets es converteixi en una pissarra o pinta-la amb pintura especial. Segur que et sorprenen amb alguns dels seus dibuixos.
 • Decora amb el teu fill. Al cap i a la fi, és la seva habitació i assegurança que sap el què vol. Això també farà que s’involucrin en la cura i manteniment del seu espai dins de la casa.
 • Pensa en un disseny que s’adapti al seu creixement. Alguns mobles es transformen i permeten optimitzar l’espai. Per exemple, de bressol a llit, sense canviar de peça.
 • Un altre truc perquè el quart sembli diferent amb poc esforç són els vinils decoratius. Hi ha molts models, no ocupen espai i omplen de personalitat el dormitori.

Decoración habitación infantil

3 tendències clau 2020 per a saber com decorar una habitació

 • Dóna la benvinguda als colors teula, terracota o caldera. Els tres afegeixen calidesa i elegància i són bons aliats de la decoració mediterrània. Ho estem veient en parets però també en tèxtils i el resultat és molt inspirador.
 • Els capçals que, en realitat, són murals de paret, estan conquistant els dormitoris. Són més atrevits, colorits i aporten caràcter a l’estada. S’emportaran tot el protagonisme.
 • I finalment, pren nota perquè aquesta paraula és pura tendència: japandi. Un estil que fusiona el millor de l’estil oriental i el més característic de l’estètica escandinava. El resultat? Una combinació de fusta natural, mobles de materials i formes orgàniques, realment acollidora.

Tendencias para decorar una habitación

Ara ja saps com decorar una habitació seguint les tendències i els consells més recomanables per treure millor partit. Si decideixes posar en marxa el teu projecte, l’equip de interioristes i arquitectes de NEXDOM està a la teva disposició per a fer realitat les teves reformes i fer realitat el dormitori que sempre has somiat.