Reforma per donar amplitud

El client acudeix a Nexdom per fer una petita obra al seu habitatge, que li permeti d’alguna manera modernitzar-lo i donar-li un altre aire. Canviem les portes, pintem i fem una reforma integral del bany, que trobem amb totes les instal·lacions per fora a causa d’una antiga fuita.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Eixample, Barcelona

  • Superfície a reformar: 70 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma s’han canviat les portes, s’ha pintat i s’ha reformat el bany de dalt a baix (noves instal·lacions i canvi de revestiment, terra, sanitaris i mobiliari).
  • Característiques del disseny: Pel que fa a les portes, vam decidir posar-les de blanc igual que la pintura per donar més sensació d’espai a l’habitatge, que es distribueix principalment a través d’un llarg passadís. Així mateix, vam abordar la reforma del bany: en primer lloc, vam encastar totes les instal·lacions, noves, de manera que quedessin ocultes, amb la confiança que no hi torni a haver cap problema; aquesta era la màxima prioritat. Vam aprofitar que l’habitatge té golfes per apujar el sostre i donar molt més espai a un bany que tenia una altura molt claustrofòbica.
  • Qui ho gaudeix: Dona soltera

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser intentar donar a un habitatge amb passadissos estrets i sostres baixos la màxima sensació d’amplitud possible, amb una bona elecció de materials.

Baño a reformar con instalaciones por fuera y problemas de fugasBaño reformado en colores tierra y con una bonita mampara

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.