Reforma d’espai únic

El propietari d’aquest habitatge el va tenir llogar durant molts anys a un dentista que el feia servir com a consulta. Ara volia convertir-ho en un pis més pràctic que pogués tornar a llogar. Es va proposar una redistribució completa per tal de recuperar la cuina i els banys, a més a més de crear una zona comuna àmplia i connectada que unís fàcilment tots els espais.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Eixample, Barcelona

  • Superfície a reformar: 120 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma es va fer una redistribució completa dels envans de l’habitatge creant espais comuns molt amplis i diàfans, tres habitacions, dos banys i diversos espais amb armaris vestidor. Es va anivellar el terra completament i s’hi va col·locar parquet laminat, es van allisar i adequar totes les parets, es va renovar completament la fusteria interior i d’alumini exterior, es va instal·lar un sistema d’aire condicionat per a totes les habitacions, es va renovar tota la instal·lació elèctrica i d’aigua i es va fer una cuina completament nova. En el cas de la cuina, es va recuperar l’antic espai de cuina ajuntant-lo amb l’habitació de servei per obtenir una cuina-safareig àmplia amb zona de menjador.
  • Característiques del disseny: El disseny es basava en recuperar l’ús d’habitatge del pis amb l’objectiu de llogar-lo. Es va prioritzar un disseny molt neutre amb tons i textures naturals i atemporals, amb materials còmodes de mantenir. Es va compartimentar el pis de manera que no es perdés espai en recorreguts, sinó que tot el recorregut fos un espai comú, ampli i diàfan. Ressenya de la cuina: es va projectar la cuina al costat de l’antiga habitació de servei i d’una galeria que prèviament s’havia tancat. El mobiliari i els acabats es van pensar per a un pis de lloguer de categoria, amb colors i dissenys atemporals i fàcils de mantenir i personalitzar.

  • Qui ho gaudeix: Pis per llogar
Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Convertir una consulta de dentista en un pis per ser llogat, amb acabats moderns però, alhora, atemporals, nets i fàcils de mantenir.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.