Tenir un bany integrat en el dormitori ja no és només cosa d’hotels… Amb aquesta tendència de decoració podràs sentir-te tots els dies com si visquessis en una luxosa suite… Encara que no vengen a canviar-te els llençols i les tovalloles!

T’interessa: reformes integrals per a crear l’habitació dels teus somnis

habitacion-bano-integrado

Per què tenir un bany a l’habitació?

Tenir el bany en el dormitori té molts avantatges. En primer lloc, és una forma excel·lent de gaudir d’un bany totalment privat, que no puguin usar ni els teus fills ni els convidats. Serveix per a guanyar espai i llum, ja que permet aprofitar la llum natural. A més, amb una distribució com aquesta podràs integrar millor les teves rutines de cura: es va acabar el córrer d’una habitació a una altra mentre et dutxes, et vesteixes, et pentines i et maquilles.

Cinc maneres d’integrar el bany a l’habitació

En Nexdom t’ajudem a integrar el bany a l’habitació principal tenint en compte els teus gustos i les característiques del teu habitatge. Hi ha moltes formes diferents de fer-ho! Dissenyarem un dormitori amb bany integrat que s’adapti a la perfecció al teu estil i les teves necessitats. Què tal si comencem veient alguns exemples?

Necessites idees per a reformar el bany?

habitacion-bano-integrado

Un mur a mitjana altura

Una forma original d’integrar el bany en el dormitori és amb un envà o un mur a mitjana altura, un recurs que s’ha popularitzat molt en les cuines integrades en el saló menjador. D’aquesta manera, tenim totes dues estades integrades però amb una lleugera separació que salvaguardi la intimitat de qui estigui usant el bany. Aquest mur pot deixar-se obert o pot cobrir-se amb un cristall transparent o opac, per a tenir més intimitat alhora que s’aprofita al màxim la llum natural. En aquest disseny, és recomanable triar materials i colors similars en totes dues estades. El blanc i els acoloreixis fusta, per exemple, són una combinació guanyadora.

Més inspiració: banys totalment blancs

Una bombolla de cristall

En lloc d’utilitzar envans, pots delimitar l’espai dedicat al bany amb murs envidrats, com si tinguessis un cub de cristall a l’interior del dormitori. Si et preocupa que estigui massa exposat, pots utilitzar cristalls translúcids o fins i tot pintats o decorats. El resultat és modern i elegant i admet decoracions molt originals, com a llums, plantes i fins i tot originals sòls de pedra.

Més idees per a actualitzar la teva llar: parets de cristall per a guanyar llum

habitacion-bano-integrado

Un espai diàfan i obert

Si tens la sort de comptar amb la superfície adequada, per què no tenir un bany completament obert al dormitori? Imagina una banyera d’estil antic que rebi directament la llum natural: una imatge d’autèntic luxe però totalment a l’abast de la teva mà. En aquesta mena d’opcions, el vàter pot quedar resguardat darrere d’un tovalloler bonic, perquè no estigui totalment a la vista, encara que aquesta és només una de les opcions.

T’assessorem en la reforma del teu bany!

Una porta lliscant

Si vols tenir un bany privat però mantenir-lo totalment separat del dormitori, l’opció més clàssica mai falla: n’hi ha prou amb instal·lar-ho just al costat del dormitori i col·locar una porta lliscant o corredissa. D’aquesta manera, tens el bany a l’habitació però tots dos continuen funcionant com a estades independents.

habitacion-bano-integrado

Dues estades separades per una mitja paret

Una altra manera d’integrar aquestes dues habitacions és distribuint cadascuna d’elles a un costat d’un envà obert. És un concepte similar al del mur a mitjana altura, que aporta una mica més d’intimitat però aprofita una mica menys la llum natural.

Què t’han semblat aquestes idees per a integrar el bany a l’habitació? Si no estàs segur que sigui la millor opció per a tu, totes aquestes idees poden servir per a integrar, per exemple, un vestidor i un dormitori. Contacta amb Nexdom perquè t’ajudem a dissenyar la casa dels teus somnis!