Antigament, si encarregaves renovar el terra de casa teva havies d’enfrontar-te a obres de gran envergadura. Avui, en canvi, disposes de sistemes que poden instal·lar-se sobre el paviment existent amb facilitat i amb els mínims inconvenients per als ocupants de l’habitatge.

Terres laminats i vinílics

Els terres laminats no requereixen un manteniment excessiu, són resistents a la humitat i, a més, es poden instal·lar damunt mateix de la superfície existent. Els més habituals són els parquets de fusta, però hi ha altres materials que imiten diferents textures i acabats.

Els vinílics, per exemple, també simulen fidelment diferents tipus de superfícies i poden col·locar-se utilitzant el sistema de clic, a més dels models autoadhesius que també són molt pràctics. Són l’opció ideal per als pressupostos més ajustats: fàcils de netejar i resistents a l’aigua i a la humitat, un factor que els fa adequats també en cuines i banys.

Linòleum, suro i resina

El linòleum és una de les alternatives més adequades per als usuaris més preocupats per la protecció del medi ambient. Per garantir un acabat impecable, és imprescindible que l’instal·li un professional expert. Es tracta d’un terra molt fàcil de mantenir; només cal aigua i sabó perquè la superfície es vegi sempre neta i en perfectes condicions.

{%ALT_TEXT%}

Encara que puguis pensar que el suro és un tipus de material obsolet, aquesta afirmació no és en absolut certa. Les noves tecnologies i processos de fabricació l’han convertit en una proposta ideal per utilitzar fins i tot a la cuina. És càlid, flexible, absorbeix el soroll i és un material sostenible, 100% ecològic. A més, el suro és un material antibacterià, antilliscant i ignífug.

Terres de microciment

S’han convertit en una opció molt demandada. Ideals per crear un efecte de continuïtat, sense juntes, destaquen per la seva qualitat, estètica, durabilitat i fàcil aplicació en mans d’un professional.

Suelos cerámicos de última generación

Recorda que els professionals de Nexdom et poden ajudar a escollir el terra que millor s’adapti als teus gustos i necessitats.