Decoración de piscinas

Amb la temporada d’estiu inaugurada, tots passem més temps al jardí i encara que no el sembli, l’estil que hem triat influeix en la sensació de benestar i relax que ens proporciona. Encara que és possible que ja ho tingueu tot a punt, compartirem algunes propostes per a aconseguir un extra en la decoració de piscines, centrant-nos en la vora d’aquest element. Són 5 idees diferents però que canviaran l’aspecte de tot el teu jardí.

Tendencias para decorar la piscina

La decoració de la piscina comença en la vora

Triar els materials perfectes per a la vora de la piscina

  • La nostra primera opció és crear un camí de pedres que emboliqui tota la piscina. Aquest camí pot ser de menor o major grandària i les pedres en tons blancs, grisos o marrons. Donaran un toc màgic i especial a la decoració de la piscina.
  • Una de les tendències actuals és col·locar peces de ceràmica i modernitzar el seu resultat. És un material que no s’altera per l’aigua i és resistent al pas del temps. Pregunta’ns quina és la millor opció per a tu.

Ideas para decorar la piscina

Vols inspiració per a decorar el teu jardí?

  • Envoltar la piscina amb fusta, sempre que sigui antilliscant per a trepitjar amb total llibertat i seguretat. La fusta per a exteriors, adequadament tractada per a viure a la intempèrie, és una excel·lent candidata per la seva innata calidesa, les seves altes prestacions i el seu aire exòtic.

Decoración para piscinas

Jugar amb elements decoratius del jardí farà que la piscina tingui personalitat pròpia

  • Però també hi ha idees més fàcils de posar en pràctica, que no requereixen reformes. Per exemple: col·locar veles al voltant de la piscina. Són molt estètiques i podem formar composicions amb formes i grandàries diferents. A més, les espelmes ens ajuden a il·luminar la piscina a la nit i al mateix temps, li donen un aspecte romàntic i íntim a aquest espai. En la mateixa línia, podem apostar pels fanalets. Amb aquest element, fem un pas més i elevem el resultat final. Com succeeix amb les veles, l’interessant és jugar amb fanals de diferents grandàries.
  • Si fa falta més vegetació o simplement, vols afegir un toc més natural, pots aconseguir-lo sumant diverses plantes en el contorn de la teva piscina. Així ressaltaràs encara més l’aspecte natural en el teu espai.

Decorar el borde de la piscina

A l’hora de gaudir del teu jardí i de l’estiu al 100%, tots els detalls compten. Per això, la decoració de la piscina es mereix tota la nostra atenció. Com t’imagines la teva? Vols donar un canvi a la seva vora? Explica’ns les teves idees i compartirem junts un projecte tan refrescant i inspirador com un bany d’estiu.