L’estilisme dels espais exteriors cada vegada té més importància i està més connectat amb l’interior. Tant és així que les tendències que normalment ens inspiren surten cap a fora i s’apliquen gairebé de la mateixa forma. Amb l’arribada de l’estiu, recopilem unes idees senzilles i molt versàtils per a gaudir de tots els moments a l’aire lliure.

Decoración jardines modernos

Claus per a la decoració de jardins moderns

Triar els materials adequats i saber combinar-los donarà al teu jardí un toc especial

En la decoració dels jardins moderns, la geometria està molt present. Per a aconseguir aquest efecte, es juga combinant superfícies de diferents materials, sempre que siguin enteses com a plans independents. Per exemple, un recurs molt freqüent és dibuixar zones en les quals la gespa creixi envoltat d’elements com una filera de maons o una peça rígida de formigó. El principal és anar definint àrees diferents en un mateix espai. Això sí, evitarem excessos i buscarem la senzillesa. La clau està a mantenir la naturalitat.

Ideas para decorar el jardín

Una de les tendències amb més protagonisme dins del concepte “jardins moderns” és el minimalisme, que s’obté a partir de les línies rectes i pures. Amb materials com el formigó aconseguirem també molt utilitzat en aquesta mena de decoració.

I és que als jardins moderns, no tot és gespa. Les pedres o la sorra són dos recursos decoratius excel·lents que aporten caràcter i personalitat.

Tens una terrassa? En aquest article, pots trobar més idees per a renovar la seva decoració sense grans esforços.

Decoración para el jardín

A l’hora de plantejar el disseny del nostre jardí modern, és important que sigui coherent amb el nostre habitatge. Quanta més connexió hi hagi, millor. Fins i tot s’hauria d’intentar que hi hagués un punt en el qual totes dues parts, la interior i l’exterior, es trobessin harmònicament.

Una ambientació perfecta també s’aconsegueix gràcies a la il·luminació. Sempre cal analitzar bé quins són aquests punts a destacar i aconseguir una llum funcional i acollidora. En aquest sentit, els llums i les aplicacions tenen un gran efecte decoratiu.

Combinar plantes i mobles d’exterior per a crear noves estades dins del mateix jardí és un must

Als jardins moderns sol haver-hi presència de graons o senderes que ens condueixen a les diferents zones que s’han plantejat, com la zona de chill out o la zona de menjars. S’haurien d’il·luminar, no sols per una qüestió de decoració, sinó també de seguretat.

Decorar el jardín con pergolas

Un efecte que sempre ressalta és la il·luminació que es fa de manera ascendent. Per exemple, quan s’il·luminen els arbres des de la seva base aconsegueixen augmentar la seva presència en l’espai.

Plena el jardí de plantes, arbres de gran grandària i arbustos. Cerca la bellesa natural perquè gràcies a tota aquesta vegetació, és molt fàcil trobar-la. Una opció? Els cactus. A més, a penes necessiten manteniment.

Per a aquests dies d’intensa calor o fins i tot per a refugiar-nos de la pluja, pensem en el valor de les pèrgoles i els para-sols. Són elements perfectes per a crear una zona d’estar còmoda i acollidora. Hi ha models minimalistes i molt versàtils que poden cobrir tot tipus d’espais. Les més modernes ofereixen opcions de domotización, la qual cosa les fan perfectes per a gaudir del jardí durant tot l’any.

Decorar jardines modernos

Acabem amb una idea refrescant: l’efecte Infinity Pool, amb el qual aconseguim que la piscina es funda amb la mar i que tots dos blaus semblin el mateix. No sempre és possible crear aquesta sensació però si el paisatge ho permet, és una opció molt recomanable que pots aconseguir amb un equip de professionals.

A Nexdom també som especialistes en reformes d’espais exteriors. Explica’ns què estàs buscant i compartirem junts el projecte fins a crear el jardí modern que et farà feliç tot l’any.