Pintar muebles de cocina

Gràcies a la pintura, es pot renovar la imatge d’una part de la casa sense necessitat de canviar el mobiliari o fer reformes més completes. Aquests són algunes de les raons per les quals creiem que pintar els mobles de cuina poden aconseguir un acabat perfecte en molt poc temps. L’abans i el després et sorprendrà.
Ideas para pintar muebles de cocina

Res és per sempre

Les cuines de mobiliari blanc són atemporals i tenen un punt positiu a favor: amb tan sols canviar els accessoris i tèxtils, pots aconseguir un altre estil totalment diferent. Però, a vegades, per la por d’arriscar, perdem l’oportunitat de provar altres colors que són tendència i que ens inspiraran en el dia a dia.

Busca emocions

A través dels colors, pots sentir diferents emocions. Pintant els mobles de cuina en blava grisenc, aconseguiràs una atmosfera relaxada i equilibrada. Si vols més lluminositat, tria grocs o la calidesa dels tons sorra. Per a una cuina rústica, el verda oliva és un encert segur.
Ideas para pintar muebles de cocina

Esprem el seu potencial

Una cuina pot sorprendre’t, encara que creguis que ja és massa tarda. Amb un simple canvi de color farà que tinguis la sensació d’estar estrenant aquesta part de la casa.

Només els electrodomèstics

Si t’agraden els mobles de la teva cuina però vols un canvi d’aires, pots pintar únicament els electrodomèstics. Amb la pintura adequada, elements com el frigorífic, el rentavaixella o la rentadora semblaran completament nous i continuaran estant integrats. Una proposta és triar una pintura magnètica o de pissarra, per a afegir més creativitat en aquesta part de la casa.
Pintar los muebles de la cocina

La pintura és més

Econòmica, fàcil d’aplicar i més ràpida que una reforma. Això sí, abans de fer el pas, ens assegurarem que el producte que hem triat és resistent a la humitat, el vapor i el greix. Com a especialistes, podem recomanar-te la millor i compartir amb tu aquest projecte.
Pintar muebles de cocina

Per a més propostes decoratives, consulta aquest article.

Pintar mubles de cocina

A Nexdom et podem assessorar sobre les reformes de la teva cuina, sense cap mena de compromís, i en petits canvis com una renovació en la pintura dels mobles. L’objectiu? Que la teva cuina continuï sent el cor de la teva casa.