El maó vist no és només per a les façanes. A les cases rústiques és molt habitual trobar una paret amb aquest material però cada vegada més, els habitatges moderns i actuals juguen amb diferents acabats i materials, incloent el maó vist en el seu resultat final perquè aporten un valor afegit a qualsevol espai.

Una paret de maó que contrast amb la resta del teu saló sempre és una decisió encertada. 

Ideas de salones con ladrillo visto

El teló de fons perfecte que combina amb altres elements i crea composicions interessants amb altres materials. Si estàs pensant a renovar el teu saló, inspira’t en aquestes imatges en les quals el maó vist és l’autèntic protagonista.
Salón con ladrillo visto

5 idees per al teu saló amb maó vist

Sol mitja paret

Si no acabes de tenir-ho clar, no és necessari que deixis una paret completa de maó vist. Pots triar franges més petites i aconseguir un mosaic diferent i cridaner. Una altra opció és combinar, en una mateixa paret, diferents zones de maçoneria irregular de pedra. El joc de les textures i colors t’encantarà.

Subtilesa del blanc

Per a no carregar en excés el teu saló, pots pintar de blanc la paret de maó vist. L’efecte que s’aconsegueix és restar importància a aquest material i crear un ambient més relaxat i ple de lluminositat. A més, la paret s’integrarà totalment en l’espai.
Salón con ladrillo visto

Dosi de color

Per als amants dels tons més atrevits, el maó vist també és un aliat. Sense perdre qualitats quant a textura o irregularitats, continuaràs tenint una paret única i plena de personalitat. Tens tantes opcions com colors existeixen.

Ideal per a espais industrials

Vius a un loft? Si és així, pot ser que les columnes estructurals estiguin construïdes en maó. El nostre consell? Deixa-les a la vista. Encaixen amb la resta de l’ambient modern i desprenen molta personalitat. A més, en les estades de sostres excessivament alts, funcionen molt bé.
Ideas de salón con ladrillo visto

Estil vintage

Aconsegueix un aire decadent ple d’estil pintant les parets de blanc i combinant el maó vist amb acabats escantells. Un efecte desgastat que al mateix temps, impregnarà el teu saló de calidesa.

Descobreix més idees de decoració per al teu saló en aquest article.

Salones con ladrillo visto

L’aplicació en l’àmbit residencial del maó vist es va posar de moda a la ciutat de Nova York, en la dècada dels cinquanta i seixanta. Però, actualment, s’ha convertit en una senya d’identitat en qualsevol lloc del món. El maó vist sempre és tendència. Així que si vols més inspiracions per al teu saló, només has de posar-te en contacte amb l’equip de Nexdom.