El debat tradicional sempre ha estat entre la dutxa o la banyera, entre la practicitat i el confort. Però, com tantes altres coses en el món de la decoració, és un debat que s’ha quedat antiquat. Avui dia, triar una dutxa en lloc d’una banyera no significa, ni molt menys, renunciar al confort. No ens creus? Perquè continua llegint per a veure diversos exemples de dutxes modernes que seran l’enveja de tot aquell que tingui banyera.

Vols una dutxa nova? Compte amb nosaltres per a la teva reforma de bany!

Duchas modernas: tendencias para tu baño

5 idees de dutxes modernes per a inspirar-te

Avui dia no necessites estar en posició horitzontal i omplir-te la banyera de sals i bombolles per a relaxar-se encara que això sona genial, no ho negarem. En el mercat actual tens disponibles totes les dutxes que t’ensenyem a continuació. A més, pots comptar amb Nexdom per a la seva instal·lació, ja que som experts en reformes de bany i reformes integrals i la millor opció per a realitzar qualsevol obra en la teva llar, per petita que sigui.

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Cabines d’hidromassatge per a relaxar-te

Si somies amb tenir un spa a casa, una cabina d’hidromassatge és la millor opció. Sí, no són l’opció més econòmica, però avui dia hi ha models molt més assequibles que fa uns anys, així que són una possibilitat que val la pena considerar.

nexdom-reformas-baños

Encara que si el bany és molt petit poden ser difícils d’instal·lar, avui dia hi ha també models més reduïts.

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Pluja des del sostre

L’últim crit en dutxes modernes és l’efecte pluja, que intenta imitar, com el seu nom indica, a la pluja i la naturalesa perfecte per a crear un ambient relaxant. És possible regular tant la intensitat com la grandària de les gotes.

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Un espai diàfan

Si tens la sort de disposar d’una gran superfície com a bany, les dutxes grans estan plenes d’avantatges. No sols tenen moltes més possibilitats en qüestions de disseny (sòls de fusta, vistes a la naturalesa…), sinó que, a més, són ideals per a relaxar-te i carregar-te d’energia. A ningú li agrada estar ficat en una caixa: si pots dutxar-te en una estada tan gran com una habitació, per què no fer-ho?

T’interessa: Tendències en reformes de banys

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Un banc

Fa un pas més cap al confort afegint un banquito a la dutxa, si l’espai ho permet, clar. A més, sempre pots combinar-ho amb un o dos assortidors extra, gairebé com una banyera d’hidromassatge.

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Dutxa escocesa

Si la cabina d’hidromassatge t’agrada però no és la teva primera opció… Per què no una dutxa escocesa? Consisteix en un disseny de dutxa en el qual hi ha diversos dolls i assortidors que salin en diferents direccions, per la qual cosa podràs gaudir de la pressió de l’aigua en diverses parts del cos alhora.

Duchas modernas: tendencias para tu baño

Què t’han semblat aquests exemples de dutxes modernes? Recorda que a Nexdom podem ajudar-te a decidir quin d’aquests models encaixa millor amb el teu bany i el teu estil de vida. Posa’t en contacte amb nosaltres!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]