El verd és un dels colors de moda, d’això no hi ha dubte… Però no és un color fàcil d’integrar en la decoració. Tanmateix, això no ha impedit que hagi començat a conquistar a poc a poc tots els racons de la nostra llar. Fa unes setmanes et portàvem preciosos exemples de cuines verdes, així que avui volem ensenyar-te diversos dissenys de banys en verd que et deixaran sense parla. Si estaves convençut que els colors neutres serien sempre els protagonistes del teu bany, potser t’emportes una sorpresa…

Reformes per a banys, la manera de crear la teva llar perfecta

Taulells verds, tot un clàssic

Encara que d’entrada et sembli molt cridaner, el color verd no és precisament una novetat en el bany… De fet, podria considerar-se fins i tot una tendència vintage: fa diverses dècades era, juntament amb el blau, un dels colors més populars per als taulells, i és que en un bany la inspiració marina està permesa encara que tinguem la casa a la muntanya.

Amb taulells verd ampolla o verd blavós és impossible equivocar-se.

Tria un verd més fosc o una superfície alicatada major si busques un resultat clàssic i un més clar i una mitja paret si busques un resultat més modern. Combinat amb fusta quedarà encara més bonic.

Més inspiració: Baños en negre, una tendència només per a atrevits

Combina-ho amb negre o gris

Si busques un estil més modern, combina un dels verds de moda (com el verda menta o el verda oliva) amb sanitaris de microciment o detalls en negre o gris fosc. Obtindràs un resultat sobri i elegant malgrat haver triat un color aparentment cridaner. Aquest tipus de verds també queden fantàstics si es combinen amb un sòl escaquer.

Necessites més idees? Inspiració en banys en gris i blanc.

Pintura verda i taulells blancs

Verd i blanc, una altra combinació guanyadora. Si no t’atreveixes amb els taulells verds, sempre pots triar uns bonics de color blanc, una opció elegant i clàssica, i combinar-los amb pintura adequada per al bany del to de verd que més t’agradi. Això sí, per a aquesta combinació de pintura i rajoles, l’enrajolat sempre en la meitat inferior.

Necessites consell? T’informem sobre els nostres serveis de revestiments i pintura

Un bany tropical

Pensa en aquest típic bany de cafeteria o pub que et sorprèn per la seva originalitat o per la seva capacitat de transportar-te a un altre lloc quan tanques la porta. I si el teu tingués el mateix efecte? El verd és el color de base ideal per a dissenyar un bany que et traslladi al mateix Carib. Tria un paper per a les parets amb motius tropicals, combina’l amb materials com la fusta i afegeix fins i tot una planta a la qual li agradi la humitat, com la falguera. T’encantarà el resultat!

Més idees de paper per a la paret

Què et semblen aquestes maneres d’integrar el color verd en el teu bany?Com ho faries tu? Demana pressupost per a introduir el verd en el teu bany!