La pandèmia provocada per la Covid-19 ha portat molts canvis a les nostres vides, i alguns d’ells, si bé no sabem encara si seran permanents, han arribat per a quedar-se bastant temps. Un d’aquests canvis és el teletreball.

Encara que molts han tornat ja a les oficines, sempre està la possibilitat d’haver de recuperar el treball a casa en algun moment si la situació torna a requerir-lo i, a més, en moltes empreses s’ha construït una fórmula mixta entre treball en oficina i treball a casa que fa que molta gent teletreballi almenys un parell de dies a la setmana. En definitiva, si abans tenir un despatx per a treballar era opcional per a molts, avui dia s’ha convertit en una necessitat.

 

Necessites més espai per a tenir el teu despatx a casa? Et fem un pressupost sense compromís!

 

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón

Però què passa si de sobte necessitem un despatx però no tenim una estada on col·locar-lo? O si són diversos els membres de la família que de sobte han de treballar a casa i no hi ha despatxos, o no existeix la possibilitat de compartir-ho? En aquest cas, potser és necessari crear un racó de treball en el saló, una possibilitat que no és ideal, ja que aquesta hauria de ser l’estada específica per al descans i l’entreteniment. No obstant això, tenim alguns consells per a convertir aquesta opció no ideal en una realitat fins i tot agradable. Continua llegint per a descobrir-los!

 

7 idees per a separar ambients a casa

 

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón

 

Com crear un racó de treball en el saló?

Cerca la llum natural

La llum natural és imprescindible per a treballar, no sols des del punt de vista de la sostenibilitat, sinó també per nosaltres. Ens sentirem més frescos, més concentrats i la nostra jornada laboral serà més agradable si instal·lem el nostre petit despatx prop d’una finestra, per a no haver d’usar la llum elèctrica més de l’imprescindible. Si col·loques la taula de treball just davant de la finestra tindràs unes vistes increïbles.

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón

 

Aprofita la paret

Per a no haver d’afegir més mobles dels necessaris i que així el saló continuï sent el saló, aprofita la paret de damunt de l’escriptori per a posar un calendari i alguna prestatgeria amb els teus bàsics d’oficina. Segueix els nostres consells per a decorar prestatgeries i optimitza l’espai sense renunciar a tenir tot al teu abast.

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón
No t’allunyis de l’estil del teu saló…

Tria mobles que encaixin amb la decoració del teu saló i elements que no s’allunyin de la paleta de colors d’aquest. D’aquesta manera, el petit despatx quedarà totalment integrat amb la resta del mobiliari i no afectarà la sensació de comoditat i descans que necessites a la sala d’estar.

Decoració de salons amb estil industrial

Decorar el teu saló a l’estil minimalista

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón

Però pensa en la teva personalitat i les teves necessitats

Sense oblidar les teves necessitats i la teva comoditat: el treball ocupa bona part del dia i també és important que et sentis bé en aquest racó designat per a això. Afegeix una planta, algun objecte decoratiu de disseny o una catifa que t’agradi per a fer-ho teu.

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón

 

No oblidis l’espai d’emmagatzematge

Finalment, no oblidis afegir alguna petita calaixera o comprar un escriptori amb calaixos perquè et resulti fàcil tenir-lo buidat. Ningú vol desordre en el saló!

5 consejos para crear tu rincón de trabajo en el salón
I tu hauràs de crear-te un racó de treball en el saló? Consulta amb nosaltres si necessites més espai i t’ajudarem amb una reforma.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]