Portes una bona estona mirant articles de decoració i lamentant-te per l’aspecte antiquat de la teva cuina? La solució no és tan complicada: canvia els taulells i sentiràs que tens una cuina completament nova.

Cerques idees? Necessites assessorament per a reformar la teva cuina? Compte amb Nexdom!

cambiar-azulejos-cocina

Per què canviar els taulells de la cuina?

Per a resoldre problemes de trencaments i humitats

En el respectiu al manteniment de la cuina, solem preocupar-nos de no vorejar les plaques de cocció o no donar cops a les portes, però, a vegades, la superfície de la cuina que més sofreix són els taulells. Poden esquerdar-se quan intentem foradar-los per a col·locar un especier, per exemple, o ennegrir-se per culpa del fum i el greix, alguna cosa que no pot evitar-se del tot per molt que els netegem i cuidem. A vegades, algunes de les rajoles s’afluixen per culpa de la humitat, i en aquest cas és encara més necessari canviar els taulells, per a evitar accidents.

T’interessa: cuines verdes per a donar un toc alegre a la teva llar

cambiar-azulejos-cocina

Per a renovar l’aspecte de la cuina

No ens enganyem: hi ha taulells que semblen transportar-nos directament a dècades passades… i no sempre per a bé. El vintage està de moda, i un toc retro en la decoració sempre aporta elegància i originalitat: en un passeig per un mercat ambulant d’antiguitats segur que trobem alguna peça increïble que li doni personalitat a qualsevol habitació… Però no tot el vell és bonic, i hi ha taulells per als quals no hi ha salvació possible. 

Hi ha moltes maneres de fer-li una rentada de cara a la cuina.

cambiar-azulejos-cocina

Pensa, poses esforç en la decoració de la teva cuina perquè després no llueixi per culpa d’uns taulells? O, potser, t’has cansat de la teva cuina i punt. Per què necessites un motiu?  En Nexdom t’ajudem a canviar els taulells de la teva cuina perquè la rentada de cara sigui total, ja sigui amb una reforma completa o amb un simple enrajolat… I tinguis o no tinguis raons de pes.

Necessites inspiració per a triar taulells? Consulta el nostre post de cuines de colors!

cambiar-azulejos-cocina

Per a unificar estils

La cuina i el bany són les estades que més ens costa renovar, perquè solen implicar una reforma… Però què succeeix quan pintem la resta de la casa, i fins i tot fem un canvi de mobiliari i decoració, però continuem tenint una cuina vella i d’un estil totalment diferent? Sembla mentida, però només amb un canvi de taulells podem fer que la nostra vella cuina no desentoni amb la resta de la casa.

Demana pressupost sense compromís per a reformar la teva cuina!

cambiar-azulejos-cocina

Ja sigui per a una reforma completa o per a un canvi de taulells, en *Nexdom comptem amb els experts que podran encarregar-se de l’enrajolat o la renovació. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns que vols i t’enviarem un pressupost sense compromís. A què estàs esperant?