Blanco o negre? Grisa perla o grisa fosc? Rosa o verd? Per què triar? L’última tendència decorativa ens descobreix els salons pintats en dos colors. Ideal per a indecisos però també per als que volen donar curs a la creativitat i jugar amb el potencial de dues tonalitats. En l’article d’avui, compartim algunes parelles infal·libles per a la teva llar.

Assessorament personalitzat en revestiments i pintura per a reformar la teva llar

Tendències de tardor-hivern en decoració

Ideas de salones pintados en dos colores

Els salons pintats en dos colors tenen altres avantatges, per exemple, la seva capacitat per a separar ambients sense necessitat d’envans.

Idees per als salons pintats en dos colors

  • El més clàssic és pintar només una de les parets de color i deixar les altres en blanc. Aprofita per a buscar una paret que vulguis ressaltar i donar més protagonisme.

Tendencia salones pintados en dos colores

  • Una de les formes consisteix a fer una divisió horitzontal a mitja paret. A partir d’aquí, tria un color per a la franja superior i un altre per a la inferior. Una parella de blaves o el clàssic blanc i negre són algunes opcions. Com més antagònics siguin, més impactant serà el resultat.
  • També pots pujar una mica aquesta divisió horitzontal i acostar-la més al sostre, de manera que encara que triïs dos colors, un d’ells tingui més presència.

Tendències per a decorar el saló

Com decorar la paret de la televisió?

Ideas de salones pintados en dos colores

  • Una altra proposta: pintar dues parets contigües d’un color més fosc i les altres dues d’un més clar.
  • L’efecte d’unes parets «a mitjà pintar» és plena tendència. En lloc de separar amb una línia completament recta, podem crear un degradat, com si la paret estigués inacabada. L’estada tindrà més espontaneïtat i una aparença informal.

Si les parets no són molt altes, combina franges verticals amples i de dos colors per a elevar el sostre.

Triar colors d’una mateixa família és un bon punt de partida que evitarà errors en el resultat final.

Per exemple, la gamma de grisos. Sens dubte, es tracta d’un color molt elegant que et permet jugar amb totes les seves tonalitats.

Més inspiració: parets de maó vist

Ideas de salones pintados en dos colores

Cerques una parella sorprenent? El beix i el vermell ho són. El beix perquè és un color neutre que accepta tocs vibrants i el vermell perquè aporta aquesta energia que busquem.

Tendencias: salones pintados en dos colores

Coneixes la regla 60-30-10?

Encara que només és una recomanació, amb aquesta fórmula serà més fàcil crear una combinació perfecta de colors.

  • El color dominant s’aplica en un 60% de la superfície de les parets. Amb aquest color, també pots pintar el sòl i el sostre. Una bona opció per a aquest to dominant solen ser els neutrals perquè són més senzills de combinar i és menys possible que ens cansem.
  • Per al color secundari, es recomana un to que complementi al dominant en un 30%. Els blaus o verdosos són perfectes si vols anar a cap segur, ja que no són massa estridents i també et serà fàcil barrejar-los amb altres tons.
  • Finalment, per al color més cridaner, li reservem el 10% de la superfície del prisma que és cada espai. Vermells i grocs són perfectes per a afegir aquest contrast.

Ideas de salones pintados en dos colores

Si vols més idees per a triar el color de les parets de la teva casa, no et perdis aquest article.

Pintaries així el teu saló? Sobre colors no hi ha res escrit així que si tens una altra idea, atreveix-te a fer-la realitat!