Fa ja una setmanes que la tardor està entre nosaltres i a poc a poc, hem anat adaptant cada racó de la nostra llar, preparant-lo per a una temporada en la qual un extra de calidesa està més que justificat. Renovar la nostra casa amb el canvi d’estació no té perquè suposar una despesa elevada. Per això, hem recopilat petites idees que segueixen les últimes tendències en decoració per a tardor-hivern 2020 i que transformaran els teus espais fàcilment. Tria les teves favorites, adapta-les al teu estil de vida i, a gaudir!

Tendencias en decoración otoño invierno

8 tendències en decoració per a tardor-hivern 2020

Colors de la natura

Sempre ens agrada començar parlant dels colors perquè a partir d’ells, és més fàcil definir la resta de la decoració. Recorda que el Classic Blue ha estat triat per Pantone com el color de l’any però la veritat, és que en aquesta meitat de 2020 estarà menys present. La tardor-hivern estarà marcat per tons inspirats en la naturalesa com el verd, en les seves tonalitats fosques, el terracota, el cru, ocre o gris lli.

Filosofia Oriental

L’estil japandi, que fusiona minimalisme escandinau i japonès, porta entre nosaltres un temps i es consolida, amb una mica d’atreviment, això sí. Tan espiritual i funcional com sempre, ara aposta per l’autenticitat de les coses. Es mostra més net visualment, amb pocs adorns, posant valor a l’artesanal, i amb molta llum natural.

Com decorar la teva llar amb l’estil nòrdic?

Decoración japandi

Operació Cannage

Segur que aquesta paraula et sona però hi ha una altra manera de definir-la: mobles de reixeta. Una reixeta que veiem pertot arreu i en multitud de peces i objectes per tota la casa. El Vintage està vivint la seva època daurada i per això, no és tan rar que incorporem aquests elements renovats en el nostre dia a dia. El millor? S’adapta igual de bé a l’estil country com a l’escandinau o, fins i tot, el bohemi.

Les fibres vegetals

Encara que les estacions marquen les tendències, l’atemporalitat en la decoració cada vegada té més força. Per això, allò que abans era més propi de l’estiu, pot fer etern el seu regnat a les estacions més fredes. És el que ocorre amb les fibres vegetals, que continuen sent una de les tendències de tardor-hivern 2020. Catifes, jardineres, llums de sostre elaborades amb vímet, rattan o bambú. I a més, s’adapten a tots els estils decoratius.

Més inspiració per a decorar: reformes d’inspiració mediterrània

Artesà i autèntic

En aquest punt, sembla que no hi ha marxa enrere. L’artesanal s’ha fet un buit a les cases actuals. Volem tornar al bàsic perquè ens reconforta l’autenticitat, l’artesania i el que està fet a mà. Perquè no sols són peces, són peces amb una història única.

Les plantes es queden

Ja han demostrat tots els seus beneficis així que, per què deixar les nostres cases sense vegetació? Sentir-nos més lliures, més saludables i més vius és una cosa a la qual no estem disposats a renunciar. Recorda triar espècies d’interior que mantinguin net l’aire i siguin fàcils de cuidar.

Aquí trobaràs les millors plantes per a decorar la teva llar.

Tendencias otoño invierno

Llana arrissada

Un imprescindible en interiors acollidors i càlids, com els que ara volem crear. Els interiors amb ànima de ‘cocooning’ són ideals per a introduir aquest teixit, en mantes i coixins, però també en el revestiment de seients o una catifa.

Què és el cocooning? Aquesta tendència decorativa ens convida a refugiar-nos en la nostra llar, aprofitant els moments de desconnexió. Per això, fomenta la comoditat i calidesa dels espais i deixa que la naturalesa tingui un sentit especial.

Tendencias otoño invierno

Decorar amb l’ànima

L’anomenat “slow deco” ens convida a revisar la nostra manera d’entendre la decoració i, sobretot, de reflectir el nostre estat d’ànim a través de cada element. Ens proposa evitar el superficial i quedar-nos només en l’essencial.

I és que, encara que ens agrada seguir les tendències de tardor-hivern 2020, l’important sempre és sentir-nos bé a casa. Això mai passa de moda.