Coneixes l’última parella de moda? La taula i el banc. Dues peces destinades a trobar-se en el teu menjador per a fer-te la vida més fàcil. Amb aquest blego, estalviaràs espai i aconseguiràs un ambient més personal i diferent. Però, quines opcions tens a l’hora de decorar el teu menjador amb un banc? Quin banc és el més adequat? Pots continuar utilitzant cadires? Inspira’t en les nostres propostes abans de caure rendit a aquesta parella.

comedor banco

Tendències en decoració per a tardor i hivern 2020

Com introduir un banc en el menjador?

Un menjador amb banc de tendència nòrdica

Un banc mai resta espai al menjador. Sobretot si s’inspira en l’estil nòrdic. Gràcies a les seves línies rectes, pures i color clar, provoca una major sensació de lleugeresa. Pots sumar calidesa amb uns coixins suaus o col·locar en el seient un matalasset.

Les claus per a encertar amb la decoració d’estil nòrdic

Si tens un menjador d’estil clàssic…

Aposta per un banc decorat amb motllures en la part inferior i entapissa el seu suport amb un estampat elegant i concorde a la resta de l’estada. Si no vols renunciar a les cadires, pots afegir unes d’estil Lluís XVI en l’altre costat de la taula o en els extrems.

c

No és que les cadires hagin perdut protagonisme. De fet, en un menjador amb banc, també poden mantenir-se.

Un banc en forma d’U

Fins ara, hem vist bancs que es col·loquen en una única paret però hi ha més opcions. Creant una bancada en forma d’U podràs treure més partit de qualsevol racó. També augmenta la capacitat per a compartir els teus menjars amb molta més companyia al voltant de la taula.

Aposta per una reforma de la teva llar per a aprofitar l’espai o canviar la distribució

Un toc handmade

Un banc fet a mà sempre és perfecte per als menjadors més rústics. Tria un acabat envellit per a reforçar la seva personalitat. Per cert, sabies que pots construir la teva pròpia taula amb dues portes recuperades? Només has de fixar-les a dos gruixuts cavallets, que seran la base.

Dóna-li un toc especial amb la decoració d’estil mediterrani

Molt més que asseure’s

Ens encanten les idees funcionals que ens resolen els problemes. Un banc també pot ser un moble de magatzematge. Obre-ho i guarda tot això que no vols deixar a la vista.

comedor banco

Un banc per a separar espais

En aquest cas, construir un banc d’obra és una opció molt intel·ligent. Enfront d’ell, pots col·locar la taula de fusta i unes cadires extres. Si vols separar encara més, recorda que tens aliats com els taulells en el sòl.

Set maneres de separar els diferents ambients de la teva casa

Més inspo per a un menjador amb banc…

  • Aprofita tot el llarg d’una paret i instal·la un banc a mesura. Completa el look amb una taula extensible.
  • Dos bancs? Per descomptat! Si t’agrada l’efecte d’un, imagina’t el resultat en unir dos bancs enfrontats.
  • També pots barrejar dos bancs d’estils molt diferents. Intenta crear un fil que els connecti. O el més cridaner: apostar per un banc circular. Si tens un racó així amb una finestra, aquesta idea és per a tu.

comedor banco

Sense cap dubte, es tracta d’una forma funcional i amb molt estil de poder asseure a més persones a la teva taula.