El luxe o l’elegància no té perquè estar associat amb un cost econòmic alt. Segueix aquestes claus per a crear una atmosfera que transmeti ser un espai luxós, com els que veiem en revistes de decoració o en les nostres pel·lícules favorites. Aconseguiràs donar-li al teu dormitori aquest toc elegant que tant vols i no hauràs de fer molts canvis.

habitación de lujo

La combinació dels colors, la selecció de materials però també els petits detalls tenen protagonisme a l’hora d’aportar luxe a l’habitació més important de la casa.

Vols un canvi radical del teu dormitori? Feix una reforma integral!

5 claus per a una habitació de luxeTria materials de qualitat

Els materials són decisius, com en gairebé tot. Aquí està la diferència entre un dormitori que és elegant i un altre que l’intenta. A més, quan tries qualitat i els combines de manera excel·lent, la sensació de luxe és major. Fusta, pedra i marbre… tots són elegants per separat i units. La clau està a respectar una harmonia cromàtica. Recorda que l’or, el bronze o el ferro són els teus aliats per a aconseguir aquest efecte plus de qualitat.

Tendències en decoració per a aquest hivern

Els colors juguen un paper clau

Un paper pintat sofisticat et permet aconseguir aquest toc elegant per a la teva habitació de luxe. Pots col·locar-ho en la paret de capçal, creant una paret protagonista i especial. Alguns són tan creatius que no deixen a ningú indiferent. És una forma original i senzilla de decorar amb art a casa. Són tendència els murals de paisatges, com el de Coordonne, que vesteix d’elegància el teu dormitori i transmet relax i calma.

Cerques inspiració de papers pintats?

El luxe té més colors que el negre. De fet, hi ha un ventall de tonalitats molt elegants que van des dels blanc més suaus, grisos i verds fins als més forts com a teules, verds foscos, blaus ultramar o *marengo. Colors més estridents com el verda llima també s’empren per a pintar una habitació de luxe, perquè a més, aporten molta llum.

Quins són els millors colors per a pintar una habitació?

Recorda aquestes idees per a una habitació de dormitori petita.

decoración habitación de lujoEls complements i detalls poden donar el toc perfecte

És un simple detall però unes cortines que arriben al sòl aporten un estil molt més elegant. Els experts aconsellen que arrosseguin uns centímetres perquè recolzin en el sòl i que tinguin suficient caiguda. Seguint amb els tèxtils, en un llit de luxe és important que els jocs de llençols estiguin coordinats i no es barregin.

En una habitació de luxe no pot faltar una lámpara amb personalitat. Les nostres propostes? Suspeses i XL. Pots sumar més punts de llum amb les aplicacions, que a més alliberen l’espai de les tauletes.

Més inspiració per a triar el llum perfecte per a la teva habitació

Si tens armaris i necessites il·luminar-los, fes-ho pel seu interior amb tires led que s’encendran en obrir-se les portes de l’armari. Un gest elegant i funcional.

Vols canviar el sòl de la teva habitació?

No hem parlat del mobiliari i el motiu és que realment no té per què ser el protagonista d’una habitació de luxe. Si tries mobles sobris i de línies senzilles però segueixes aquestes claus, aconseguiràs el resultat que cerques. I és que com veus, són els petits detalls els que marquen la diferència. Com per exemple, tauletes de nit amb un *bouquet de roses o unes branques d’eucaliptus, algun gerro, un joier o un quadre.

decoración habitación de lujo

No et vagis del blog sense inspirar-te amb alguns dels nostres projectes.