El 2020 ha estat un any que tots recordarem, però no precisament per les seves coses bones. Per desgràcia, el 2021 no ha començat molt millor… Així que vestir el nostre entorn amb positivisme i colors alegres no està de més. Encara no hem recuperat la vida que coneixíem i tot sembla haver-se reduït a les parets de la nostra llar, així que per què no un canvi? No hi ha millor moment per a posar-se a la feina i donar-li un toc nou i refrescant a alguna de les estades de casa, com, per exemple, pintar la cuina rosa.

T’interessa: reformes de cuina

cocinas-rosa-tendencia

Triar el millor tipus de rosa

Als més clàssics, pensar en una cuina de color rosa els semblarà una autèntica bogeria, però la veritat és que hi ha molts tons de rosa diferents i l’efecte que creguin en la decoració pot ser totalment diferent segons quin es triï. Hi ha tons més cridaners i altres més apagats, més freds o més càlids… Podem aconseguir una cuina rosa digna de *Barbie, una estada elegant, sòbria i discreta o una original, retro i única… I tot dependrà de quin rosa triem i amb quins altres colors ho combinem.

Necessites més inspiració? Cuines de colors per a donar alegria a la teva llar

Es tracta d’un color amb molta personalitat, així que el més recomanable és combinar-lo amb colors neutres, com el gris, el negre, el blanc o els tons fusta.

Una combinació guanyadora en una cuina, per exemple, serien els tons crema i rosa combinats amb plaques de cocció de fusta.

cocinas-rosa-tendencia

En les parets o en el mobiliari?

Tenir una cuina rosa no significa que totes les superfícies vagin a ser roses, per descomptat. Aconseguiràs un efecte molt més elegant si el combines amb superfícies d’altres colors. Pots buscar taulells rosats per a les parets (o fins i tot prescindir d’ells i pintar-la directament, una opció que també és tendència) o pots decidir-te per armaris o fins i tot electrodomèstics roses. Hi ha moltes possibilitats!

Més idees: Pintar els mobles de la cuina la forma més senzilla de renovar-la

cocinas-rosa-tendencia

Un toc de rosa per als més discrets

Si no t’acabes d’animar a pintar la teva cuina rosa perquè et sembla un color massa cridaner però t’agrada aquesta nova tendència, no has de renunciar a ella. No és necessari pintar de rosa les parets ni comprar mobles o electrodomèstics roses: pots apuntar-te a la moda triant el color rosa per a alguns petits detalls, com els llums o alguns utensilis de cuina. Si tens la sort de comptar amb una cuina gran, pots afegir el rosa a l’illa de la cuina, a la taula o a les cadires, per exemple: a penes un toc de color que portarà la decoració de la teva cuina a un altre nivell.

Què et sembla la moda de les cuines en rosa? Està aquest color en la teva llista de futures reformes o tens altres tons en ment? Compte amb nosaltres per a reformar-la!