Estàs pensant a reformar la teva cuina? Pot ser que ja estiguis pensant en el color dels taulells o en quina classe d’electrodomèstics vols, però et recomanem que abans donis un cop d’ull a les últimes tendències en reformes de cuines, perquè entre elles hi ha idees molt interessants que canvien el concepte mateix que tenim de cuina.

Necessites: reformes de cuina per a crear la llar perfecta

Sí, exacte: la cuina ja no té per què ser simplement aquest lloc on un dels membres de la família cuina per als altres. Pot convertir-se en un lloc on compartir, on passar temps junts, un lloc integrat amb els espais on més es viu. Vols descobrir aquest i altres conceptes de cuina de les últimes tendències? Continua llegint!

Cuines amb illa per als aficionats als espais diàfans

Si t’agrada cuinar i disposes de l’espai suficient, para esment a una de les últimes tendències: l’illa de cuina. Es tracta d’una forma excel·lent de multiplicar l’espai per a les plaques de cocció, així que et permetrà preparar una mise en plau digna dels millors restaurants. A més, l’illa funciona com a element organitzador: en tractar-se d’una espècie de mescla entre taula i armari, pots utilitzar-la per a guardar la vaixella o els utensilis que necessitis. A més, si li afegeixes uns tamborets, serveix com a taula per a desdejunar o prendre l’aperitiu amb els convidats mentre acabes de cuinar!

Més informació: cuines amb illa per a aprofitar l’espai

Cuines amb barra per a passar temps junts

Una altra opció molt popular són les cuines amb barra, que, igual que l’illa, ens proporcionen una major superfície de treball. Si necessites més espai però la teva cuina no té la superfície suficient per a afegir una illa, la barra pot ser la solució ideal. A més, existeixen models plegables que es recullen en la paret, així que si vols una barra, no tens excusa!

Descobreix la nostra reforma parcial en el Barri Gòtic on introduïm una barra a la cuina

La barra té un benefici extra: serveix per a separar espais en una cuina oberta, la qual cosa resulta molt estètic. Tampoc podem oblidar la seva funció com a taula auxiliar. Si bé és cert que no és el més adequat per als menjars en família, és perfecta per a desdejunar o perquè els nens facin els deures mentre prepares el sopar. Es tracta d’una solució per a la cuina amb un caràcter pràctic, jove i econòmic.

Consulta el nostre post sobre cuines amb barra

Cuines obertes, l’últim crit

Una barra s’integra perfectament en el que coneixem com a cuina oberta, una de les tendències de més èxit dels últims temps. El open concept prescindeix dels envans o parets per a separar espais, la qual cosa permet guanyar una gran quantitat de llum i, a més, proporciona una sensació d’amplitud. La integració entre el saló i la cuina és un dels grans èxits del open concept, ja que aquest model potencia el seu caràcter d’espai social. És una tendència en cuina ideal per a aquells als qui els agrada cuinar en família.

Més idees: cuines obertes que inspiren


Cuines ocultes per als addictes a l’ordre

Que no es preocupin els maniàtics de l’ordre: també hi ha tendències en cuines que s’adapten als seus gustos. Has sentit parlar alguna vegada de les cuines ocultes? Són exactament el que el seu nom suggereix: cuines que queden recollides després del seu ús després d’una paret o una porta corredissa. Aquest concepte et farà pensar en una caravana, i sí, en efecte, aquest tipus de cuina es va inventar com una solució per a espais molt petits. No obstant això, encaixa a la perfecció amb estils de decoració com el minimalisme, ja que ajuden a amagar un dels espais típicament més caòtics d’una casa.

Vols saber més? Llegeix el nostre post sobre cuines ocultes i mobiliari flexible!

Descobreix el nostre projecte de reforma de cuina per a guanyar espai

Quin d’aquestes tendències en cuines t’agrada més? Quin s’adapta millor als teus costums i a la teva manera de vida? En Nexdom podem ajudar-te a construir la teva cuina ideal! Demana pressupost!