Les noves propostes decoratives ens proporcionen multitud d’alternatives per a dur a terme una reforma carregada d’estil i personalitat, i gaudir d’un habitatge funcional i acollidor a parts iguals. Et descobrim quines són les solucions de tendències per a reformar amb encert.

 

Des de Nexdom et presentem noves propostes de reforma amb molt d’estil i personalitat

 

reformas en Barcelona con acierto

Aquesta temporada destaquen solucions decoratives que permeten renovar l’aspecte de la llar de manera ràpida, senzilla i eficient, per a aquells que prefereixen rehabilitar el seu habitatge sense embarcar-se en grans obres, o reformes de major envergadura. Si és possible renovar totalment el disseny d’espais tan rellevants, com la cuina i el bany, a partir de les propostes cromàtiques més radicals i trencadores i l’ús de materials innovadors, 100% tendència.

Destaquem algunes de les idees de moda per a dur a terme una reforma amb encert, a partir de l’ús de paper pintat, una de les tendències indiscutibles; el disseny de noves cuines en colors foscos, i la instal·lació de peces de gran format per a revestiments o paviments, i la de sòls de parquet o laminatges amb nous patrons.

Els petits canvis poden convertir-se en propostes decoratives i de reformes de gran impacte. Des de Nexdom t’ho expliquem!

Paper pintat per a renovar l’aspecte de qualsevol estada

empresa de reformas integrales en Barcelona

Ja des de fa anys, el paper pintat s’ha convertit en una solució de tendència per a reformar i redecorar amb encert qualsevol espai de manera ràpida i senzilla. Les noves opcions que proporcionen les millors signatures i els millors fabricants ens permeten usar aquest tipus de material en estades com el saló, el menjador, el dormitori o fins i tot la cuina i el bany.

L’estil i l’aspecte d’una sala d’estar, menjador o dormitori poden canviar radicalment gràcies a la instal·lació d’un gran mural de paper pintat en una de les parets principals de l’estada. El frontal o la paret posterior del sofà, o el mur del capçal del dormitori, es veuran d’un estil totalment diferent gràcies a l’ús de paper pintat. De la mateixa manera, la percepció espacial o la sensació de lluminositat poden transformar-se, en funció del disseny triat.
Els papers pintats amb grans motius i textures que simulen tècniques pictòriques manuals i acabats de màrmol, de fusta o ciment, per exemple, es converteixen en protagonistes absoluts.

El paper pintat s’introdueix també en espais com la cuina i el bany, i no només per a les zones menys humides de les estances, també per a vestir les parets de l’interior de la banyera o la dutxa i de la zona d’aigües de la cuina. Això és possible gràcies a l’aplicació de noves tècniques que fan possible el seu ús en aquesta mena d’àrees especialment complicades.

 

Reformar amb encert: cuines de tendència

Les últimes tendències de reformes en cuines destaquen per l’ús de colors que van més enllà del sempitern blanc, una proposta que s’ha implantat de manera efectiva durant els últims anys.

Les gammes cromàtiques més fosques, amb els tons negres i grisos com a propostes principals, es converteixen en una de les alternatives a tenir en compte com a noves tendències per a reformar amb encert una cuina.
Especialment indicades per a grans cuines obertes al saló i menjador, aquestes solucions cromàtiques impactants ens mostren espais elegants i sofisticats, en sintonia amb les tendències més avantguardistes i cosmopolites, però sense perdre el caràcter funcional de l’espai.

Per a crear un joc de contrast s’utilitzen nous materials per a la placa de cocció de treball i el quadre de comandament, convertint el granit, el marbre amb vetes molt marcades i els ultracompactes, en les seves versions més fosques, en superfícies ideals per a dissenyar una cuina de tendència.
D’altra banda, trobem cuines en tons més clars, perfectes per a espais de grandària més reduïda i amb menor incidència lumínica natural, en colors pastel, verds grisencs i terrosos, combinats amb materials naturals com la fusta o la pedra.

Tendències per a reformar amb encert: les cuines obertes

reformas de cocinas abiertas

En dissenyar cuines obertes a les zones de dia, com el saló i el menjador, es busca crear una sensació de continuïtat, per la qual cosa elements com els paviments juguen un paper fonamental.
Les rajoles en gran format o la instal·lació de parquet natural o laminats de fusta en nous patrons, com la clàssica espiga de grans dimensions i tons naturals, sense vernissar, tant en l’espai de la cuina com en la resta d’ambients, permeten crear un espai diàfan harmònic i equilibrat.

Aquestes noves cuines, de disseny més depurat i estudiat, incorporen també elements més funcionals i intel·ligents, especialment en els electrodomèstics.
Una de les propostes de tendència més innovadores són les plaques d’inducció totalment integrades i ocultes en la placa de cocció de la cuina.
Aquesta nova proposta tecnològica permet ocultar elements, obrir espais i alliberar les superfícies per a aprofitar al màxim la zona de treball integrant la placa d’inducció en el moble. La possibilitat de cuinar directament sobre la placa de cocció, amb una elevada resistència i una nul·la porositat, la converteix en una alternativa que a poc a poc s’anirà introduint en les cuines de les llars, per a transformar-se en un element imprescindible.

Tendències per a reformar amb encert: banys a l’última

Les tendències per a reformar amb encert els banys són també rellevants i molt evidents.
Deixem enrere les rajoles i taulells de mesures estandarditzades petites, per a donar pas a peces en gran format i plaques murals de grans dimensions.
Podem afirmar que els banys adquireixen una estètica i funcionalitat de spa a casa, una solució perfecta per a gaudir d’un oasi de benestar en la pròpia llar.

En espais de grans dimensions apostem per la diferenciació de zona de dutxa i banyera, mentre que en estades més reduïdes podem aconseguir aquest mateix efecte spa gràcies a l’ús de columnes i sistemes de dutxa específics amb efecte pluja, dolls de massatge i cromoterapia. Tant en un cas com en l’altre, la il·luminació juga un paper fonamental. En el primer, amb dutxa i banyera separada, és necessari instal·lar un tipus d’il·luminació diferent en cada àrea, més funcional en la zona de la dutxa, i tènue i envolupant en la de la banyera.

reformar baños a la última

En el cas dels banys que compten únicament amb la zona de dutxa, és possible instal·lar un sistema d’il·luminació regulable que permeti triar el tipus d’intensitat adequada per a cada ocasió.

Per a les aixeteries dels banys, apostem pel color negre mat, com una alternativa essencial a les aixetes d’acer brillant.
Ja en la zona de cortesia, trobem els rentamans sobre placa de cocció com a peces imprescindibles, en substitució dels clàssics rentamans encastats o sota placa de cocció.

Aquest tipus d’elements adquireixen la seva màxima esplendor en combinació amb mobiliari, revestiments i paviments en marbre reixat i algunes peces de fusta natural que aportin la calidesa que requereix l’espai.

 

A Nexdom som una empresa especialitzada en reformes a Barcelona, i estem preparats per a ajudar-te a reformar amb encert. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns què tens al cap i quines són les característiques del teu habitatge i et farem un pressupost adequat.