Avui dia, en el mercat hi ha moltíssimes opcions diferents, per a tots els gustos i tots els estils. Per descomptat, les tendències van canviant i evolucionant, però sempre és possible optar per una cosa allunyada de les modes, per opcions més personals o originals. En Nexdom som experts en reformes i reformes integrals, però el nostre treball no es limita a l’obra i l’estructura de l’habitatge. Entre els professionals que treballen amb nosaltres trobaràs també als millors decoradors i interioristas, que sabran aconsellar-te i guiar-te a l’hora de triar elements molt funcionals però amb una gran importància estètica, com els mobles per al bany. Vols saber quines són les tendències en mobles de banys moderns? Continua llegint per a descobrir-los!

Tendencias en muebles de baños modernos

Idees de mobles de banys moderns

Lleuger i minimalista

El minimalisme sempre està de moda, així que un moble senzill, en el qual ni tan sols hi hagi tiradors per a obrir armaris o calaixos, amb una senzilla pila damunt és una opció que mai passarà de moda.

Una placa de cocció suspesa

Un toc rural i modern alhora. Sí, és cert que necessitaràs trobar una solució alternativa de magatzematge, ja que no comptaràs amb armaris o prestatgeries… Però aquesta opció, a més de ser moderna, original i cridanera, permet que el bany respiri i sembli més espaiós.

Tendencias en muebles de baños modernos

Estampat

Com ho sents: avui dia, és possible afegir el toc original al teu bany mitjançant el moble gràcies als estampats de vinil resistents a la humitat (imprescindible en un bany). Motius geomètrics, imitació del marbre… Les possibilitats són infinites!

Armari i prestatgeria

Estem acostumats als mobles de bany amb calaixos o armaris, però una altra opció menys freqüent, si bé molt més estètica, és combinar armaris amb prestatges, de manera que alguns elements puguin quedar a la vista mentre que aquells menys estètics són relegats als armaris.

Tendencias en muebles de baños modernos

Piles amb encant

Les piles de bany que van sobre la placa de cocció en lloc d’estar integrades en el moble no són cap novetat, però la gran varietat de dissenys existents i el seu encant han fet que segueixin entre les principals tendències. Pedra, ceràmica, microciment… L’elecció adequada canviarà per complet l’aspecte del teu bany.

Un disseny a mesura

Si tens un bany petit i necessites alguna cosa a mesura, o tens una idea molt concreta i no acabes de trobar el moble que s’adapti exactament als teus gustos, sempre pots dissenyar-ho a mesura, al teu gust, combinant diverses de les opcions que t’hem presentat en aquest article. Amb Nexdom tot és possible!

Què t’han semblat aquestes idees de mobles de banys moderns? Quin t’agrada més? Estàs pensant a reformar el teu bany? Contacta amb Nexdom, t’ajudarem a dissenyar el bany perfecte!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]