Descobreix les claus d’estil per a decorar la teva casa aquesta primavera estiu. Encara ets a temps d’aconseguir un canvi de look seguint aquestes inspiracions.

Tendencias decoración para verano

  • Enguany, el color protagonista és l’anomenat Classic Blue, seleccionat per Pantone pel seu caràcter atemporal, elegància i simplicitat. Però no estarà sol sinó que compartirà espais amb el verda menta. És un altre dels tons favorits en aquesta època de l’any per a augmentar la il·luminació i aportar frescor en cada racó. Vibrant i enèrgic.
  • En qüestió d’estampats, tot està permès. Si t’agrada jugar, estàs d’enhorabona perquè hi ha un univers de possibilitats creatives: formes geomètriques, lunars, ratlles i flors en totes les seves versions. Qualsevol excusa és bona per a omplir la nostra casa de vitalitat i alegria. El tropical print és un dels estils amb més adeptes.

Ideas decoración verano

  • Enrere es queden els mobles de línies rectes per a donar pas a la tendència curvy. Les línies orgàniques que s’inspiren en la naturalesa envaeixen les nostres cases, també en complements com les catifes. 
  • I és que el natural és una de les tendències més importants aquesta primavera estiu. Bambú, suro, fustes 100% naturals, mobles de fibres vegetals…es consoliden per ser les opcions més sostenibles i més versàtils per a decorar.
  • No obstant això, el marbre continua estant de moda. Porta mesos així, envaint el mobiliari i cada vegada el trobem en més peces. Ho veuràs fins i tot en llums.

Tendencias primavera verano

  • I és que precisament els llums tindran molt protagonisme aquesta temporada. Deixaran de ser un element funcional per a convertir-se en una autèntica peça exclusiva i inspiradora. N’hi ha en tots els estils, dissenys i materials.
  • Torna el terratzo. Es tracta d’un material compost per còdols de pedra, com a marbre i conglomerats amb ciment. És molt resistent i ja va viure la seva època daurada en la construcció però de nou, torna a despertar per a colar-se a les nostres cases. I no sols en el sòl. Aquest estil inspira estampats tèxtils i accessoris.

Tendencias decoración verano

  • Finalment, una paraula que escoltarem amb freqüència: mescla. És el que s’emporta. Barrejar estampats, colors i estils fins a donar amb el resultat que t’agrada, fins i tot encara que suposi acabar amb la perfecció o l’equilibri. 

Ens acostumarem a veure parets que trenquen l’homogeneïtat de les superfícies llises.

Tendencias en decoración para verano

Amb aquestes tendències ja pots gaudir d’una època de l’any plena de llum i inspiració. Demana assessorament a l’equip de Nexdom i decora la teva casa per a viure sensacions úniques.