Triar el tipus de sòl és una decisió important, ja que, una vegada instal·lat, un sòl no és tan fàcil de canviar. Per això, el millor és fer una anàlisi detallada de quines opcions són les que més ens agraden… i també les que més ens convenen. Per a triar el millor sòl d’exterior, per exemple, hem de tenir en compte les condicions atmosfèriques i altres factors que l’aniran afectant al llarg dels anys per a assegurar-nos que resisteixi en bones condicions durant molt de temps. Per aquesta raó, en Nexom hem preparat un llistat dels millors materials per als sòls d’exterior.

Necessites assessorament per a la instal·lació del sòl? T’ajudem!

Sòl de pedra, l’opció atemporal

El sòl de pedra és un clàssic, sobretot en patis i jardins, gràcies a la seva elegància i atemporalitat. Queda especialment bonic en jardins verds amb arbres i plantes. Existeixen multitud de models diferents i gran quantitat de formes, colors i tipus de juntes. El seu principal avantatge? La durabilitat i resistència a les condicions atmosfèriques.

Gres porcelánic, un dels més resistents

El gres porcelánic també és una de les millors opcions gràcies a la seva resistència a les condicions ceràmiques: aguanta molt bé la calor dels raigs del sol i, a més, com és poc porós, no absorbeix aigua i triga molts anys a començar a deteriorar-se. Una altra dels seus avantatges és la gran quantitat de models i formats que existeixen i que, si així ho desitgem, podem instal·lar-ho tant en l’exterior com a l’interior. Això ho converteix en la millor opció si volem tenir el mateix tipus de sòl al balcó i en el saló, per exemple.

Més idees: Tendències per a decorar el teu jardí amb piscina

Sòl de terratzo per a donar un toc original

En el tercer lloc de la llista tenim un altre clàssic que, a més, torna a estar de moda: el sòl de terratzo. Es tracta d’un material de gran durabilitat gràcies a la seva resistència a la humitat i a la seva duresa. És molt versàtil i fàcil de combinar i, a més, existeixen opcions molt econòmiques.

T’interessa: Sòl de terratzo una tendència que torna


Sòl de fusta el més elegant!

Per a balcons i terrasses petites, la calidesa de la fusta pot ser l’opció més estètica. Amb un sòl de fusta aconseguirem un efecte preciós i acollidor. Això sí, en Nexdom ho recomanem en espais exteriors amb una superfície més limitada, ja que requereix un cert manteniment perquè resisteixi al pas del temps, a la pluja i al sol. Contacta amb nosaltres i t’explicarem en què consisteixen aquestes cures perquè et duri molts anys.

10 idees per a decorar la teva terrassa

Has pensat en el sòl de microciment?

Els amants del minimalisme i l’estil industrial poden optar pel microciment, que dóna un resultat elegant, senzill, versàtil i atemporal. Al no requerir de juntes, ajuda a donar sensació d’amplitud i de continuïtat. Té també altres avantatges que val la pena tenir en compte: per exemple, ajuda a prevenir la propagació del foc i a mitigar els canvis bruscos de temperatura.

Tens clar el sòl perfecte per a les teves necessitats? Demana’ns pressupost!

Què et semblen aquestes opcions per a sòls d’exterior? Si estàs pensant a reformar el teu jardí, balcó o terrassa, contacta amb Nexdom perquè t’aconsellem sobre les opcions més adequades al teu cas i perquè et fem un pressupost sense compromís!