És cert que les rajoles i els taulells mai passaran de moda, i que avui dia hi ha moltes tendències noves en els banys que els fan ombra, com el microciment, la pedra i fins i tot la fusta… Però sabies que el paper pintat ha arribat per a quedar-se també en els banys?

Demana’ns el teu pressupost gratis per a actualitzar el teu bany!

Papel pintado para baños, la tendencia para crear baños originales
I et preguntaràs com és possible que existeixi el paper pintat per a banys, l’estada més humida de tota la casa. No es pela? No s’espatlla? Tal vegada el paper pintat tradicional no duraria molt, però avui dia existeix el paper pintat vinílic, que a més de ser fàcil de netejar, està fabricat a prova d’humitat i es pot instal·lar en el bany sense cap mena de problema. També existeix el paper teixit TNT, que també pot funcionar bé en el bany, encara que els experts recomanen el vinílic.

Aquesta novetat obre un ventall de possibilitats increïblement ampli i ens deixa amb opcions fresques, originals i acolorides. D’altra banda, fa que donar-li una bona rentada de cara al nostre bany sigui moltíssim més fàcil. N’hi ha prou amb triar el paper que més ens agradi i col·locar-lo! No ens estranya que sigui tendència. Aporta frescor i originalitat, ens permet experimentar amb colors i fins i tot fer canvis freqüents si ens ve de gust o ens cansem ràpid de la decoració de la nostra llar.

Papel pintado para el baño
Paper pintat per a banys, tria l’opció ideal per a tu!

Les possibilitats que ofereix aquesta nova tendència són infinites, però et comentarem algunes de les nostres preferides:

Necessites més informació per a donar-li una rentada de cara al teu bany? Compte amb nosaltres!

Papel pintado para baños, la tendencia para crear baños originales
Paper pintat amb motius florals

Els motius florals són els reis del paper pintat. Estan disponibles en tots els colors possibles, amb flors grans, petites, fulles i tot el que et puguis imaginar.

Paper pintat amb motius geomètrics

Els motius geomètrics són elegants i molt efectius en els banys. Pots triar estampats més extrems i colorits o alguna opció més sòbria i discreta, segons les teves preferències. Hi ha gran varietat de papers en diferents tons, des de neutres a colors pastel. Les possibilitats són infinites!

Papel pintado para baños, la tendencia para crear baños originales
Paper llis

Si vols renovar el teu bany sense fer reforma però no et convencen els estampats de cap classe, pots trobar també paper pintat vinílic en colors llisos de tota mena.

Papel pintado para baños, la tendencia para crear baños originales
Estampats originals

Una altra opció és triar un estampat adequat a l’ambient que vulguem en el bany, per exemple, un estampat nàutic per al bany de l’apartament d’estiueig, o un amb dibuixos d’animals per al quart dels més petits.

Com veus, el paper pintat per a banys ens obre la porta a un nou món de decoració. T’apuntes a aquesta nova tendència?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]