Espejos de baño para decorar

Quins són els miralls de bany que més es porten ara? Aquest element és imprescindible no sols per la seva funció sinó pel valor estètic que suma a aquest espai tan personal i íntim. I així com hi ha diferents estils per al bany, també hi ha diferents models de miralls. Només cal trobar la millor elecció i inspirar-se en les tendències sempre és un bon començament.

Més idees per a crear banys moderns

Espejos de baño para decorar

Tendències en miralls de bany

Tria el mirall ideal per al teu bany segons l’estil que segueixis

  • S’emporten els miralls amb repeu. Tant si tens un bany gran com un més petit, aquesta solució sempre t’ofereix més espai de magatzematge i un toc d’estil. Aquest repeu pot venir incorporada en el mirall però també existeix la possibilitat de construir una d’obra.
  • Si tens un bany inspirat en l’estil natural, amb parets de pedra, fusta o microcemento, la millor opció són els miralls amb contorns de fusta o de rattan, un dels materials que més estem veient aquesta temporada a les nostres cases. Una idea? Penjar el mirall amb una corda, com fa l’icònic Adnet, dissenyat en els anys 50 per l’arquitecte francès Jacques Adnet per a la signatura Hermès.

Espejos para decorar el baño

  • També les corbes han arribat fins als miralls. La tendència ens diu que apostem pels rodons. Si tens un bany indústria i modern, pots aprofitar per a compensar i equilibrar les línies verticals i horitzontals d’enrajolats i altres element rectes del bany.

Espejos de baño originales

Si tries un mirall especial dóna-li tot el protagonisme del bany

  • Cada vegada és més normal triar miralls artístics. És a dir, aquells que destaquen per un marc decorat que sembla gairebé un quadre. D’aquesta manera, podem introduir més creativitat en el bany de forma dissimulada.
  • No un sinó dos i tres. Els miralls de línies sinuoses i irregulars, lleugers i poc pesats visualment, són perfectes per a crear composicions en la paret i aconseguir una nota avantguardista en el bany.

Espejos de baño originales

Necessites crear un bany segur i accessible?

Aquests miralls de bany reflecteixen estil i embelleixen l’espai. No hauries de deixar considerar com una cosa secundària el seu paper. Així que si estàs pensant a renovar aquest element, inspira’t en aquestes tendències per a decidir quin és el millor per a tu.