Ara que arriba el bon temps, a qui li ve de gust estar dins de casa? Més encara després de l’últim any, en el qual hem hagut de passar molt més temps del que ens hauria agradat entre quatre parets. A l’estiu, a tots ens ve de gust gaudir del sol i els cels buidats, i un de les millors maneres de fer-ho és tenir a casa un racó que ens ho permeti. Per això és l’estació de l’any en la qual més gaudim de balcons, terrasses i jardins.

5 ideas para crear un comedor exterior

Reformes integrals per a guanyar espai. Demana pressupost!

Moltes persones han de conformar-se amb posar una mesita o un sofà de palets al balcó per a gaudir d’una beguda fresca i un llibre, però qui tingui la sort de disposar de més espai, podrà traslladar gran part de la seva vida quotidiana al cobejat exterior. Si tens jardí o una terrassa prou gran, instal·lar un menjador exterior farà que gaudis dels teus estius el doble. Continua llegint per a descobrir les millors idees i trucs per a aconseguir un menjador exterior ideal!

Més idees: Claus per a crear un jardí modern

5 ideas para crear un comedor exterior

5 idees per a crear un menjador exterior perfecte

Si estàs pensant a posar un menjador exterior a la teva terrassa o el teu jardí, no et perdis les següents idees! T’ajudaran a aconseguir un disseny digne d’una revista de decoració.

T’interessa: Tendències en decoració per a aquesta primavera-estiu 2021

5 ideas para crear un comedor exterior

Un racó amb ombra

A tots ens encanta l’estiu, per descomptat, però a vegades el sol pot convertir-se gairebé en un enemic… Si vols gaudir del teu menjador exterior a qualsevol hora del dia, el millor serà que el col·loquis en un racó on puguis gaudir d’ombra, com sota un sostre o una coberta. Si no tens o no et ve de gust embarcar-te en el que suposa col·locar-ho, sempre pots instal·lar un tendal… O col·locar una estructura en la qual pugui grimpar una parra o qualsevol altra planta enfiladissa, encara que necessitarà una mica de temps per a créixer.

Plantes i flors

Les plantes i les flors són les millors companyes per a la teva taula i les teves cadires exteriors, ja que, a més d’aportar bellesa i vitalitat, també poden servir-te per a fer ombra, com en el cas de les enfiladisses, o per a aportar una mica de frescor. En efecte, estar envoltats de plantes pot ajudar a baixar una mica la temperatura o almenys a evitar els efectes constants de l’incansable sol. A més, atrauran a ocells com els pardals, que poden ser uns companys perfectes per a l’hora de l’esmorzar.

5 ideas para crear un comedor exterior

La fusta, la reina dels exteriors

Probablement sents la temptació de triar mobles de plàstic, ja que són més resistents a la pluja i requereixen de menys manteniment… Però la fusta per a exteriors està tractada per a resistir els efectes de l’aigua i el sol! No renunciïs a la fusta, que aporta un toc d’elegància i calidesa a qualsevol estada, interior o exterior.

5 ideas para crear un comedor exterior

Llums per a aprofitar els sopars a l’aire lliure

Afegeix llums per a exteriors o algun fanalet que encendre a la nit, ja que serà a les hores més fresques quan més et vingui de gust gaudir del teu jardí o la teva terrassa. No ens enganyem, en ple estiu, els menjars familiars a les tres de la tarda potser prefereixes fer-les dins, sobretot si tens aire condicionat… Però els sopars són una altra història!

Atenció als detalls

No tinguis por d’afegir tèxtils com a estovalles o coixins, o tocs de color, com, per exemple, pintar les cadires d’un o diversos colors cridaners. L’exterior és l’espai perfecte per a donar llibertat la teva creativitat.

5 ideas para crear un comedor exterior

Què t’han semblat aquestes idees per al teu menjador exterior? Com has decorat el teu? Contacta amb nosaltres sense compromís per a aconseguir l’espai perfecte!