No és una habitació qualsevol. És la primera habitació d’un bebè i si alguna cosa es mereix és tota la nostra tendresa. I així és com hem escrit aquest article, sabent que ara sents moltes emocions davant la teva major il·lusió: l’arribada del teu petit. Pot ser que encara quedin uns mesos per a aquest moment i només vulguis començar a agafar les primeres idees. O pot ser que aquesta arribada estigui més a prop i necessitis decidir l’estil. Sigui com sigui el teu cas, hem recopilat algunes idees per a la decoració de l’habitació d’un bebè i acompanyar-te en aquesta etapa tan bonica i important per a tu.

Decoración para la habitación del bebé

Inspiració: reformes integrals per a adaptar la teva llar a l’arribada del bebè

Què hem de tenir en compte per a decorar l’habitació del bebè?

Crea dos espais en la mateixa habitació, per exemple, amb catifes que facin de separadors. Així tindràs una zona de descans, per al bressol o una butaca, en la qual perdràs la noció del temps mentre dorms al teu petit en braços. És un dels elements que no pot faltar.

Decoración para la habitación del bebé

Destina l’altra zona per als mobles més funcionals, com una còmoda o un canviador. Tria mobles amb visió de futur: que el bressol es transformi en llit és una bona idea, perquè continuï equipant el dormitori uns quants anys.

Consells per a decorar un dormitori infantil

Decora tenint en compte la seguretat. Catifes amb sistemes antilliscants, mobles amb vores arrodonides, finestres amb pany, calefaccions amb cubreradiadores, endolls amb protectors… Tota precaució és poca.

Decoración habitación bebé

Tria un color neutre per a les parets. Un color fort acaba gastant i a més, està demostrat que els bebès dormen més plàcidament sense colors estridents. Els tons més relaxats també combinen més fàcilment amb tèxtils i complements. 

Protegeix la paret. Quan es pensa en la decoració de l’habitació d’un bebè, aquest detall pot passar per alt. Si bé és cert que en una primera etapa no toquen la paret, quan comencin a caminar, buscaran amb les seves mans les parets per a mantenir-se segurs. I quan aprenguin a pintar, les parets s’ompliran d’art. Papers, pintures rentables o arrimaderos són els teus aliats.  

Decoración habitación bebé

Inverteix en peces que puguin adaptar-se al creixement del nen i adapta l’estilisme, és a dir, teles i accessoris.

Ens encanta la idea de col·locar un mirall prop del bressol perquè els bebès es descobreixin a si mateixos. Imagina que aventura per a ells! 

Ets més d’estil nòrdic…

Inspira’t en aquesta mena de decoració, amb materials com la fusta, el vímet i el cotó. Pura senzillesa i simplicitat, de bellesa atemporal, on la calidesa està garantida per als seus primers anys de vida. 

…o d’estil ètnic?

Inspiració: encerta amb la decoració nòrdica

Decoración habitación bebé

Més atrevit però també divertit, desenfadat i ple de personalitat. Barreja colors, teixits i dóna més protagonisme als estampats ètnics.

Descobreix més tendències per a la resta de la teva casa aquí

Decoración habitación bebé

“Hi havia una vegada…” Així poden començar molts dels contes que llegeixis al teu petit d’aquí a uns anys. No obstant això, per què esperar que es faci major? Un detall així sempre suma en la decoració i afegeix força decorativa. Amb la pintura mural, transformaràs i personalitzaràs qualsevol racó. Deixa volar la imaginació. Si necessites ajuda, no dubtis a contactar amb Nexdom

Encara que si d’històries es tracta, l’arribada del teu petit dóna principi a una història per a tota la vida. I segur que serà preciosa!