Mai has sentit parlar d’una cuina office? Encara que sigui la primera vegada que sents aquest nom, estem segurs que sí que l’has vist en alguna ocasió. Una cuina office és simplement una cuina oberta que està unida al menjador o al saló menjador, sense cap envà que separi les estades. Sí, exacte: és aquest tipus de cuina que també es coneix amb el nom de cuina americana.

Vols una cuina office? Demana pressupost sense compromís!

Cocina office, la reforma perfecta para ahorrar espacio en la cocina

En aquest article et comptem per què és una de les opcions més intel·ligents si estàs planejant fer una reforma del teu habitatge. En Nexdom som experts en reformes i reformes integrals, així que sabem del que parlem!

Avantatges d’una cuina office

És cert que en l’àmbit de la decoració tot funciona per modes. El que ahir era una cosa innovadora, avui pot estar en gran quantitat de llars i convertir-se en un element clau de qualsevol apartament nou o acabat de reformar, en un must.

T’interessa: tendències en reformes de cuina

Cocina office, la reforma perfecta para ahorrar espacio en la cocina

No obstant això, les cuines office són una mica més que una moda: si s’han popularitzat tant en els últims anys és pels seus molts avantatges. Vegem quins són:

  • Permeten aprofitar molt millor l’espai: Si no disposem de molt d’espai per a la cuina, una cuina office és la millor solució. Eliminant l’envà que la separa del menjador no sols evitarem que la cuina es converteixi en un espai petit i claustrofòbic, sinó que el menjador també semblarà més gran. No obstant això, aquest model de cuina pot ser la millor opció també en espais més grans, ja que aquesta no és el seu únic avantatge.
  • Aporten llum: El principal avantatge dels habitatges tipus loft és que no hi ha cap envà que impedeixi el pas de la llum. Una cuina office és la millor opció per a aprofitar al màxim la llum natural.
  • Ajuden a tenir un estil de vida més sociable: Situar la cuina dins del saló menjador facilita el cuinar en família i la interacció social entre les persones que viuen en el domicili. Encara que sigui només una persona la que cuini, podrà gaudir de la companyia de qui estigui en el saló.

Cocina office, la reforma perfecta para ahorrar espacio en la cocina

Elements imprescindibles d’una cuina office

Hi ha diverses maneres de convertir la teva cuina en una cuina office, però aquestes són les principals:

  • Una cuina amb barra: Instal·lar una barra que funcioni també com a placa de cocció i separador d’espai és una de les opcions més populars.
  • Una illa de cuina: Si disposes de l’espai necessari, una illa de cuina funcionarà com una taula i com a espai d’emmagatzematge alhora.
  • Una finestra o balcó: No és necessari derrocar tots els envans per a gaudir d’una cuina office. Pots instal·lar una finestra o deixar un mig envà per a gaudir de tots els avantatges d’aquesta mena de cuina sense renunciar a una sort de separació d’espais.

Cocina office, la reforma perfecta para ahorrar espacio en la cocina

Què et semblen les cuines office? Si t’apuntes a la tendència, posa’t en contacte amb nosaltres perquè dissenyem el teu habitatge somiat.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]