Renovar un immoble és un projecte que requereix prendre decisions importants. Començar una reforma és un moment apassionant, però també complex. Per aquest motiu, no pot dur-se a terme sense una empresa de reformes integrals. Aquests professionals entendran el projecte i quin és el resultat que vols. A més, faran que el procés sigui molt més lleuger perquè intentaran, en tot moment, evitar les complicacions que pot suposar una obra. Però, com triar la millor empresa de reformes integrals a Barcelona i voltants? Quins són els criteris que s’han de tenir en compte?

Cal contemplar factors de tota mena per a triar les millors empreses de reformes a Barcelona. Te’ls expliquem a continuació:

 triar les millors empreses de reformes a Barcelona

Proximitat

El primer que has de tenir en compte és el factor de proximitat. Una empresa pròxima al lloc on es realitzarà el projecte brinda major confiança i capacitat de resposta. No obstant això, no és només qüestió d’agilitat, també d’entendre millor al client. Per exemple, cada empresa de reformes a Barcelona ha de conèixer a la perfecció l’àmbit en el qual es troben els habitatges i la mida dels pisos abans de començar les obres.

 

Experiència i referències

D’una banda, és important posar-se en contacte amb clients anteriors per a indagar sobre la manera de treballar de l’empresa. El pas correcte és fer preguntes com, per exemple, si compleix amb el temps de lliurament, si es manté dins del pressupost, si el resultat és l’esperat, o si informa sobre els avanços de l’obra. Les referències generen confiança. De fet, la major part d’elles procedeixen del boca-orella. D’altra banda, demanar als professionals que mostrin projectes en els quals han treball també és un factor que pot aportar tranquil·litat i seguretat. Així doncs, l’experiència i la quantitat de projectes realitzats són indicis de professionalitat, molt útils a l’hora de triar l’empresa més adequada.

 empresa de reforma integral?

 

Serveis que ofereix

La multidisciplinarietat és un altre factor clau per a saber com triar una empresa de reformes. És essencial que una empresa ofereixi tots els serveis necessaris. Per a això, ha de comptar amb un equip capaç i variat, compost de paletes, lampistes, fusters, electricistes, entre altres. D’aquesta manera, si es coordina la feina de tots ells, serà molt més senzill agilitar el projecte. La clau és que hi hagi una bona comunicació entre tots els membres de l’equip.

 

Pressupostos detallats

A l’hora de demanar preus, és fonamental que el pressupost estigui ben detallat i a més, inclogui tot el que requereix el projecte. D’aquesta manera, s’evitaran sorpreses i sobrecostos en el cost final. No obstant això, la possibilitat que hi hagi variacions durant el procés sempre l’has de tenir present. La nostra recomanació és que comparis preus de les diferents empreses de reformes a Barcelona i tinguis en compte aquells que més s’aproximin a les teves capacitats. Rebre un pressupost detallat serà un dels factors que ajudi a decantar-te per l’una o l’altra empresa. A més, com les renovacions integrals són costoses, és recomanable triar una que compti amb finançament.

 

Flexibilitat i escolta activa

Un altre indicador sobre com triar l’empresa de reformes més adequada és la seva flexibilitat. Has de valorar si et dona més d’una alternativa, si compta amb tu en la presa de decisions i si està disposada a adaptar-se a les necessitats de la teva obra. La flexibilitat, juntament amb la paciència i el talent, són fonamentals en el món de les reformes. Un altre aspecte important és saber escoltar. Els professionals seleccionats han d’entendre les teves necessitats, donar idees i proposar solucions als dubtes que puguin sorgir.

 triar l'empresa de reformes

Legalitat de l’empresa

Les millors empreses de reformes a Barcelona han de tenir tot en ordre, com el registre i l’assegurança dels treballadors. Aquests detalls són importants per a evitar problemes futurs. Així mateix, demostren la serietat i professionalitat de l’empresa. Una bona manera de comprovar-ho és consultant la pàgina web de cadascuna d’elles. Si tenen una estructura presentable i actualitzada, significa que es prenen de debò el seu treball i que es preocupen molt per la seva imatge. A més, podràs veure la seva manera de treballar observant els projectes que tenen publicats. Estar al dia en interiorisme transmet ambició i vitalitat empresarial.
Finalment, és important que l’empresa compti amb una assegurança de responsabilitat civil. Tots els professionals que intervinguin en la reforma han d’estar donats d’alta en la Seguretat Social i complir amb la normativa de seguretat en el treball.

Els avantatges de triar la millor empresa de reforma integral

A manera de resum, per a saber com triar l’empresa de reformes, és important conèixer algunes de les seves avantatges. La primera d’elles és la centralització de totes les intervencions (planificació, coordinació i gestió de l’obra). La segona és la competència, és a dir, la capacitat de l’empresa d’intervenir en grans obres. El respecte dels terminis és una altra de les grans avantatges, així com el seguiment de l’obra. Com aquest seguiment el realitza una sola persona, la que servirà com a punt de contacte, és més fàcil mesurar amb precisió el progrés de l’obra.

Tens al cap fer un canvi en tot el teu habitatge? Si ja ho tens clar, et recomanem seguir aquests consells sobre com triar l’empresa de reformes més adequada per a tu. És una decisió important, així que pren-te el temps necessari per a consultar les millors empreses de reformes a Barcelona i, així, tenir diverses opcions. Pren-te la llibertat de triar amb confiança i gaudeix del procés!

A Nexdom t’ajudem amb la teva reforma integral. Posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís. Estarem encantats d’ajudar-te!