Tal vegada no tenim un gran rebedor però podem tenir grans idees per a aprofitar l’espai. Pren nota d’aquestes claus per a posar-les en pràctica i aconseguir una entrada més acollidora i plena d’estil.
Decorar recibidor pequeño

Un rebedor petit també pot ser perfecte

Quan a penes tens espai, el més important és que els mobles siguin versàtils i multifuncionals. Cada detall compta així que si pots utilitzar una mateixa peça per a diversos objectius, millor. És millor tenir un moble que sigui realment útil i evitar omplir massa el rebedor amb altres peces auxiliars. Quant més espai visual, millor.

Amb els mobles a mesura, pots treure l’enginy i convertir un cubreradiador en una consola ad hoc. Dóna suport a un mirall i ampliarà la sensació d’espai i llum.

Tingues sempre en compte la distribució. Aquesta és una de les claus d’èxit: que cada moble estigui en el lloc adequat.

Ideas para recibidor pequeño

Per poc espai que tinguis, sempre pots col·locar una balda en la paret per a deixar les claus, per exemple. També et servirà com a punt de suport dels elements decoratius: flors, veles o fotografies. D’altra banda, tenir un penjador en l’hall sempre és una bona idea. Perquè ocupi menys, pots penjar-ho just a la porta d’entrada.

Els sabaters també són protagonistes en l’entrada de casa. Com solen ser mobles estrets, no ocupen massa espai visualment i a més, compleixen una funció molt important d’emmagatzematge. Ideals per als passadissos llargs en els quals, a més, pots col·locar un quadre o altres elements decoratius damunt. Una altra alternativa és el banc sabater, que serveix tant per a guardar sabates i descalçar-se com per a tenir a mà un lloc en el qual preparar-se per a sortir de casa o deixar-lo tot, en arribar.
Decoración recibidor pequeño

El rebedor també forma part de la casa així que hauria de respirar la mateixa decoració o, almenys, tenir la seva personalitat. És fàcil aconseguir-ho amb un paper pintat, un recurs que solem recomanar perquè és fàcil, ràpid i té grans resultats. Empaperant l’hall, aconseguirem estil i calidesa. El mateix efecte aconsegueix una paret de maó cara vista. No necessita més elements per a destacar.

Si entre el rebedor i la resta de les cases hi ha una porta, pots canviar-la per una envidrada, que permet que els espais quedin més connectats i que la llum circuli millor.

Les peces d’estructura neta i inspiració nòrdica amplien òpticament l’espai i aconsegueixen una composició més depurada.

Decoración recibidor pequeño

La primera impressió compta quan es tracta de decorar el rebedor. Ara, encara que sigui petit, ja sabem com cuidar la seva decoració i sentir-nos a gust res més arribar a casa.