Els revestiments ceràmics sempre són presents en les propostes decoratives. A vegades, amb més protagonisme i altres, per a recordar-nos que són capaços d’aportar un petit toc diferent al resultat final. Aquest estiu és una d’aquestes temporades en les quals són tendència. Encara que normalment pensem en les cuines o en els banys quan parlem d’aquest element, us volem proposar 4 tendències en taulells per a parets i 4 formes diferents de combinar-los, per a sortir del que es preveu i monòton. Omplir de calidesa la teva casa no hauria de ser una assignatura pendent i gràcies a ells, ho aconseguirem.
Ideas de paredes de azulejos

Els millors taulells per a parets

Taulells que imiten el marbre

És un dels materials que més està arrasant en la decoració i ara, també el trobem en les rajoles. El resultat ens porta a un escenari futurista però sempre amb un toc clàssic que s’inspira en els estils Mid Century o Art déco.

Recrear el ciment i el formigó

Algunes rajoles, gràcies a la seva gamma de grises i a la seva textura, poden emular l’efecte d’aquests materials per a encaixar amb l’estil industrial. Les subway tiles o rajoles de tipus metre es remunten a l’any 1904, amb la inauguració del metre de NY però encara són molt populars per la seva senzillesa i elegància. Una aposta segura per a les parets de la teva llar.

Paredes de azulejos en tendencia

Taulells d’imitació de pedra

Si vols donar pas a la naturalesa, també pots optar pel revestiment de parets imitació pedra. Fins i tot els cal s’inspiren en les textures de la roca volcànica aportant molt caràcter i sabor rústic.

Taulells de colors

Si vols un resultat totalment sorprenent, atreveix-te amb els mosaics acolorits que despertaran la teva inspiració. El truc està a encertar en els acabats: brillants, mats o setinats…
Azulejos para la p ared

I ara, com combinem els taulells per a parets amb la resta de l’estada?

  • Trenca la rutina estètica barrejant taulells llisos amb estampats, aconseguint l’efecte d’un tauler d’escacs. Pots triar sempre el mateix disseny o fins i tot canviar-los perquè el resultat sigui encara més sorprenent.
  • Si vols una llar que transmeti alegria les 24 hores del dia, plena les parets de taulells acolorits. Les franges com a turquesa o taronja o blanc i negre solen ser atrevides però un encert segur. Una altra opció és que les rajoles de colors només ocupin mitja paret, especialment si l’espai, per a no recarregar l’espai.

Paredes de azulejos ideas

  • Fes que les teves parets siguin més artístiques gràcies a les rajoles amb dibuixos geomètrics. En lloc de penjar quadres, aquesta és una forma molt original d’omplir d’identitat la teva estada creant murals en la paret. Pots aconseguir el mateix efecte en el sòl i aconseguir que hi hagi més harmonia visual en el resultat final.
  • Juga amb l’orientació. Una de les maneres d’actualitzar el taulell en la seva instal·lació. Per exemple, el taulell metre que abans presentàvem, originalment es va instal·lar en horitzontal però es pot modernitzar el seu estil “girant-lo” en la paret o fins i tot creant un zig-zag amb la rajola.

Primer, triar el tipus de taulell. I després, decidir com revestirem les parets. Un repte per al qual pots comptar amb el teu equip de Nexdom. Si no havies pensat introduir aquesta tendència, ara és el moment.