És fàcil reconèixer les característiques principals dels banys moderns. Si el teu són els ambients relaxats, amb peces senzilles i de línies pures, les solucions funcionals, simples i efectives però també vols un resultat estètic i actual, l’estil modern és per a tu. Hem recopilat aquestes propostes perquè vegis el ràpid que pot ser fer el canvi.

T’interessa: reformes de bany per a crear el bany del teu somnis

Què tenen en comú els banys moderns?

 • Si hi ha un color que no pot faltar en aquesta mena de decoració és el gris. Al costat del blanc, el beix o el negre, és dels més triats i versàtils. De fet, un binomi que també s’emporta és el blanc i la fusta. T’hauràs adonat que tots aquests colors formen part dels anomenats neutres i, si són característics dels banys moderns, és per la seva atemporalitat. No importa quant temps passi, mai passaran de moda, de manera que t’assegures que el teu bany no es vegi antiquat per molts anys que compleixi. Si no et convencen aquest tipus de tons, no perdis de vista quins són els acoloreixis tendència en moda, decoració i disseny.

ideas-banos-modern

Banys en gris i blanc: per què agraden tant?

El Pantone Color Institute fa pronòstics de les tendències en color i publica cada any diverses paletes. Aquest 2021, els colors protagonistes són un gris i un groc mostassa, per exemple.

 • En qüestió de materials, el microciment mereix tota la nostra atenció. És un dels quals millor resultat ofereix per a un bany modern, ja sigui en el sòl, les parets o fins i tot els sanitaris. La pedra també funciona molt bé.

  Estàs pensant a incorporar el bany a la teva habitació?

 • Un dels trucs que sempre funciona és barrejar materials freds amb uns altres més càlids. I és que els banys moderns no tenen perquè estar composts per materials d’inspiració industrial. En cas contrari, també es porten perfectament amb el mobiliari de fusta, aconseguint una estada més càlida per als nostres moments més personals.

Una idea que et proposem és crear una dutxa completament de fusta.

10 idees infal·libles per a crear un bany modern

Les característiques que hem comentat en la secció anterior són claus per a dissenyar un bany modern i atemporal, però no hem d’oblidar la importància que tenen els detalls. Aquí tens deu consells i suggeriments més!

Banys en total black, una tendència només per a persones atrevides!

ideas-banos-modern

 1. El crom polit se sol emprar per als accessoris. I té raons que ho justifiquen perquè és un material resistent i fàcil de netejar. Ideal per a aixetes, radiadors, tiradors i accessoris. A més, és un clàssic i, per tant, atemporal.
 2. Aconseguir més lluminositat és fàcil: juga amb els cristalls de la dutxa o de les portes corredisses. A més, aprofiten l’espai i sembla que el teu bany sigui molt més gran.
 3. Un canvi ràpid per a aconseguir aquest estil és prescindir dels tiradors dels mobles. De sobte, es convertiran en unes peces més netes i simples.

Quins tipus de taulells triar per a modernitzar el bany?

 1. Encara que en els banys moderns, les línies rectes s’emporten tot el protagonisme, sempre pots afegir un element curvy, com, per exemple, un mirall rodó. Aquest element destacarà per sobre dels altres i exercirà un bonic contrast.
 2. Tria un mirall XL o, si vols arriscar molt més, cobreix una paret sencera. Duplicaràs la llum i l’espai alhora amb aquest senzill recurs.
 3. Inspira’t amb art modern. Mai està de més penjar un quadre o una làmina per a deixar la teva petjada en aquest lloc.  O millor dit, el teu estil. No importa el petit que sigui el teu bany. Sempre hi ha lloc per a la creativitat. Un altre element decoratiu senzill i atemporal que et garantirà que el teu bany no passi de moda pot ser una planta de fulles verdes. Les falgueres, que necessiten humitat, troben en el bany l’ecosistema d’interior ideal.

T’interessa: Miralls de bany de disseny

 1. Si per alguna cosa es caracteritzen els banys moderns és per tenir-ho tot buidat. Gràcies a l’elecció dels mobles de magatzematge adequats, les plaques de cocció queden totalment netes i així, donem més amplitud al lavabo. Una sensació addictiva.
 2. Els mobles modulars són freqüents en aquest estil. La millor opció és dissenyar-los a mesura perquè encaixin amb la distribució del teu bany i perquè s’adaptin perfectament a l’espai disponible, aprofitant al màxim els metres quadrats de l’estada. A més, solen ser molt pràctics i pots crear models totalment únics.
 3. Les dutxes estan cada vegada més de moda, així que no ho dubtis més: canvia la teva banyera per un plat de dutxa senzill. Això no vol dir que hagis de renunciar al plaer que et proporciona un bon bany calent: avui dia és relativament fàcil trobar dutxes amb hidromassatge que et relaxaran tant o més que un bon bany. Un altre element que donarà un toc elegant i modern a l’estada és una mampara de cristall transparent que envolti tota la dutxa, com si aquesta fos un petit quart en si mateix. A més, així l’espai es veurà més gran i lluminós.

Més informació: 5 motius per a canviar la banyera per un plat de dutxa

ideas-banos-modern

 1. Si hi ha un estil de decoració que està de moda avui dia, aquest és el minimalisme, que es caracteritza per la seva funcionalitat. Una estada minimalista es caracteritza per comptar només amb els elements imprescindibles i perquè aquests són tractats, a més, com a peces de decoració en si mateixos. El resultat és sobri, elegant i, com no modern. Així doncs, aquest últim consell consisteix a desfer-nos de tot el que no necessitem, com, per exemple, el *bidet. Unes altres de les idees que t’hem donat en aquest article són també vàlides si busques un estil minimalista, com les superfícies de microciment o el mobiliari de línies rectes i netes i amb emmagatzematge intern, de manera que els elements més petits no hagin d’estar en plaques de cocció o prestatgeries.

Demana ja el teu pressupost per a la reforma del bany

Explica’ns com vols reformar el teu bany i l’equip de *Nexdom es posarà a la feina amb tu. I és que, malgrat aquestes idees o del que les tendències diguin, el més important a l’hora d’aconseguir un bany modern és tenir clar el que a tu t’agrada. Al final, les propostes es poden canviar i adaptar a l’estil personal de cadascun. Aquest estil que mai s’hauria d’amagar.