Dins de les tendències de decoració, hi ha algunes més generals, com l’estil d’inspiració natural, el nòrdic o el minimalista, i altres més concretes, com els llums de sostre amb grans bombetes o els pufs grans. Una d’aquestes tendències concretes avui dia són els sofàs grocs, que semblen haver arribat per a quedar-se.

 

Necessites consell per a reformar el teu saló? Demana pressupost SENSE COMPROMÍS!

 

Un sofà de color groc aportarà tota l’alegria que necessita el teu saló: no sols servirà com a element disruptiu en una paleta de colors neutres, sinó que es convertirà en una peça de decoració bàsica, en l’autèntic protagonista del saló. T’animes? Continua llegint si no estàs convençut!

 

Inspiración: apuesta por un sofá amarillo para dar un toque alegre al salón

 

Un sofà groc: el toc trendy que necessites en el saló

El groc és sinònim d’alegria

Segons la psicologia del color, el groc és un dels colors més poderosos. A més de representar la llum del sol, es tracta d’un color que transmet energia, felicitat, força, poder i capacitat d’acció. Totes aquestes característiques fan que triar un sofà de color groc sigui una opció que garanteix que el nostre saló ens provoqui alegria, felicitat i ganes d’aixecar-nos tots els dies. Un sofà groc transmetrà energia positiva!

 

T’interessa: Salons pintats en dos colors

 

Inspiración: apuesta por un sofá amarillo para dar un toque alegre al salón

 

Aposta pel to de groc que encaix en el teu saló

És possible que. t’estiguis plantejant que tal vegada és difícil de combinar… Doncs bé, no és així! En primer lloc, hi ha molts tons de groc diferents: el mostassa per als acèrrims defensors dels colors més càlids, el groc llima per als més atrevits, l’ocre per a aquells que busquin una opció una mica més neutra, el groc pàl·lid per als més discrets… A més, combinarà a la perfecció amb colors neutres, com a blancs, grisos, cremes i marrons, i també amb altres colors com a blaus, violetes (no en va, són colors complementaris) o verds.

 

Més informació: Com planificar el disseny d’un saló?

 

Inspiración: apuesta por un sofá amarillo para dar un toque alegre al salón

 

Així doncs, entre els molts tons diferents que pots trobar i les diferents combinacions de colors, podràs integrar el teu sofà groc sigui com sigui el tipus de decoració que has triat, ja sigui més jovial i desenfadada o més clàssica i elegant.

 

Prova d’incorporar el groc en els detalls del saló

Per descomptat, pots limitar-te al sofà o pots incorporar el groc també en altres elements del saló, com els coixins per a les cadires, els marcs dels quadres o algun element decoratiu, com la catifa, rellotge o un gerro. Si no t’acabes d’atrevir a fer el pas, què tal si proves primer amb uns coixins per a veure si t’agrada l’efecte?

 

Inspiración: apuesta por un sofá amarillo para dar un toque alegre al salón

 

Què et semblen aquests exemples de sofàs grocs? T’apuntes a la tendència? Descobreix més projectes de reforma per a inspirar-te.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]