Una habitació de matrimoni petita també pot omplir-se de grans idees. Idees per a aprofitar tot l’espai, esprémer els racons i fer-los més funcionals i tot això, afegint calidesa per a sentir-nos a gust. Amb aquests trucs, deixaràs de pensar que tenir pocs metres quadrats és un problema per a posar-te a la feina i convertir el teu dormitori en un lloc de somni.

Inspiración decorar habitaciones dormitorio pequeñas

5 grans idees per a una habitació de matrimoni petita

  • Encara que hi ha molts colors que també reflecteixen la llum, el blanc és el color per excel·lència dels espais petits. El teu dormitori es veurà molt més ampli, sobretot si ho unifiques tot. Afegeix miralls en les parets. No fa falta penjar-los. S’emporten secundats i de grandària XL perquè semblin autèntiques finestres. Si no té marcs, aconseguiràs que quedi més integrat i ocuparà menys.

Quins són els millors colors per a pintar una habitació?

  • Evitarem omplir l’habitació amb mobles de més. El truc està a triar poques peces però amb encant. Per exemple, un taulell antic que hagis heretat d’algú especial de la família o que hagis trobat en un antiquari. També és el moment de pensar en aquests mobles que actuen com a separador d’ambients i tenen doble ús.

Tot el que sigui natural i rústic. Per què no incloure una cadira de fibres vegetals en un racó?

  • El capçal no és imprescindible i de fet, cada vegada hi ha més maneres de crear un ad hoc sense necessitat d’un moble concret. Com? Amb un mural en la paret, per exemple, que omplirà de personalitat l’habitació i al mateix temps, protegirà la paret.

Més idees: Capçals pintats en la paret.

  • Un altre recurs molt pràctic és el paper pintat, perquè afegeix calidesa a l’espai sense llevar ni un cm útil. La nostra recomanació és que triïs colors clars i si t’agraden estampats, el més petits possibles, per a no saturar el dormitori.

Decoració de parets amb paper pintat.

Inspiración decorar habitaciones dormitorio pequeñas

Sabies que…?

Les fornícules són molt útils. Es tracta d’entrades que es realitzen en la paret a manera de prestatgeries encastades. Suposen un extra d’espai per a emmagatzemar coses petites com a llibres, fotografies o veles. Aquests petits detalls als quals no cal renunciar.

  • Cerca un element diferenciador. Per exemple, un sostre amb golfes. Que la teva habitació sigui petita no significa que no pugui ser acollidora. I és que quan es compta amb poc espai, l’arquitectura té més veu que mai. Pots cedir tot el protagonisme a la paret gràcies a un revestiment de pedra vista.

Inspiración decorar habitaciones dormitorio pequeñas

Resumim les claus per a decorar una habitació de matrimoni petita:

Mobles funcionals que s’adapten a qualsevol espai:

En lloc de la tauleta de nit, instal·la una petita còmoda amb diversos calaixos que et permeti guardar objectes i roba. Enginy al poder!

Armaris de paret

És la millor idea per a guanyar metres útils. I si són portes corredisses, resultaran molt més còmode.

Teles i paper pintat

Comptes amb moltes opcions per a multiplicar la llum i tenir sensació d’amplitud. Pinta el dormitori en blanc o tons clars i aprofita els tèxtils i els accessoris per a afegir notes de color.

Explora els buits

Per a treure’ls partit. Des de l’espai de la finestra baixa per a crear un banc a mesures fins a les fornícules. Una altra idea que et proposem, si el sostre és amb golfes, és col·locar un petit armari en la zona de menor altura al llarg de la paret. Segur que hi ha molts buits que poden ser els teus aliats.

Inspiración decorar habitaciones dormitorio pequeñas

És clar que per a nosaltres, amb un bon estudi i una selecció d’idees adequades, qualsevol habitació de dormitori petita pot convertir-se en un gran projecte.

Demana’ns pressupost