Project Description

Reformes a Nou Barris

A Nexdom transformem el teu habitatge perquè siguis feliç a la llar que sempre has somiat. Confia en nosaltres per a la teva reforma a Nou Barris i comença una nova vida. Tot plegat amb la garantia del RACC.

Reformes a Nou Barris

A Nexdom transformem el teu habitatge perquè siguis feliç a la llar que sempre has somiat. Confia en nosaltres per a la teva reforma a Nou Barris i comença una nova vida. Tot plegat amb la garantia del RACC.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Nou Barris?

A Nexdom ens apassiona adaptar les reformes d’habitatges antics o moderns a cada barri de la ciutat amb la finalitat de revalorar-ne el preu.

El districte de Nou Barris, situat a l’extrem nord de la ciutat, entre la serra de Collserola i el districte de Sant Andreu, està format per 13 barris que ocupen més de 800 hectàrees. El seu últim barri reconegut és el de Can Peguera i a l’extrem superior hi ha els de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona, amb unes estructures urbanes molt marcades per l’orografia de muntanya i les grans barreres artificials. La resta de barris són els que acumulen més població, especialment els de la Prosperitat, Porta, la Guineueta, el Turó de la Peira i les Roquetes.

Nou Barris ofereix àmplies zones verdes per al gaudi familiar, com ara el Parc Central, el Parc de la Guineueta o el Parc de Can Dragó, i monuments d’interès. I la seva geografia, irregular i empinada, li atorga una vista espectacular de Barcelona. Avui dia ha despertat un interès creixent entre els barcelonins, ja que es tracta d’un districte econòmic, jove i d’ambient tranquil. Ara com ara, Nou Barris està vivint l’inici d’una època daurada.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges de Nou Barris?

El de Nou Barris és un districte peculiar, punt d’acollida de persones de procedència molt diversa que l’han anat transformant amb el pas dels anys. Del seu passat rural encara avui es conserven algunes masies que mantenen una certa activitat econòmica, com ara Can Carreras o Can Verdaguer, mentre que d’altres s’utilitzen com a equipaments públics: Ca N’Ensenya, Torre Llobeta o Can Basté.

Nou Barris va incrementar la seva població durant les dècades dels 50 i els 60, amb la immigració de la resta de l’Estat, cosa que va generar espais densament poblats amb edificis d’escassa qualitat i poquíssims equipaments i serveis municipals. Aquest motiu va fer que els seus veïns s’organitzessin per reivindicar els seus drets, i és per això que des dels seus inicis ha estat un dels districtes més lluitadors de la ciutat. La seva personalitat reivindicativa es reflecteix avui en els seus símbols, carrers, places i monuments. La plaça de Karl Marx, el carrer de Pablo Iglesias o la plaça d’Olof Palme són mostres de la seva identitat.

Els habitatges de Nou Barris també s’han anat transformant al llarg del temps i presenten una gran heterogeneïtat. De les famoses cases baixes de Can Peguera als 3.000 habitatges en edificis alts de Canyelles, dels nous blocs de pisos de Ciutat Meridiana als blocs amb jardins i espais urbans del Turó de la Peira o de les cases d’autoconstrucció de les Roquetes i Porta a les noves edificacions amb espais públics, equipaments i serveis de Verdum. Nou Barris és un districte eminentment residencial, on les famílies poden establir relacions de veïnatge gairebé com en un poble.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma a Nou Barris adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, gaudeixis al màxim de la teva nova llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Nou Barris

Renovar la instal·lació completament i sanejar tot l’espai, ja que els antics llogaters l’havien deixat en mal estat. Fer un disseny molt pràctic, però, alhora, molt estètic i fàcil de mantenir. – Reforma integral de cuina i bany.

Completar aquesta reforma de gran abast dins del termini establert i d’acord amb la normativa, malgrat les dificultats tècniques i burocràtiques plantejades per l’Ajuntament. Ho vam aconseguir. – Reforma integral d’habitatge.

Sortir dels dissenys estàndard. Per això vam apostar per sistemes de ferratges en portes poc vistos i molt estètics. El bany també causa impacte pel seu disseny molt innovador. – Reforma parcial d’habitatge.

Les nostres reformes a Nou Barris

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Preguntes freqüents

Sí, és possible. Podem canviar els mobles i l’aspecte de la cuina.
No, ja que necessitem moure els mobles del pis per instal·lar-hi el terra.
Sí, però implicaria ajustar les portes i els marcs de les portes perquè encaixessin a la perfecció.
Sí. No cal demanar permís a la comunitat perquè estàs en el teu terreny privat.
Depèn de la col·locació del tir de la llar de foc i de la instal·lació per a la sortida del fum. També caldria mirar si hi ha un accés fàcil de la llar de foc a la façana exterior. Si és així, cal demanar permís a la comunitat. De vegades es pot enllaçar amb els fums de la cuina, encara que generalment no es fa perquè és complicat.
Tot depèn de si l’olor molesta els veïns. De fet, hi ha comunitats que no ho permeten.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Volíem donar un aire molt modern al nostre habitatge.
El nostre pis de Nou Barris necessitava un rentat de cara des de feia temps i els nostres fills adolescents ens ho demanaven insistentment. De fet, van ser ells que, a través d’Internet, es van fixar en Nexdom. Ens van ensenyar algunes de les reformes que es poden consultar al web i ens van convèncer.
La veritat és que ens vam sentir acompanyats per l’equip de reformes en tot moment i van estar sempre molt pendents de les nostres preferències i les dels nostres fills.
Hem canviat les portes del passadís principal per portes corredisses lacades en blanc amb guia oculta, i ara sembla que surin per sobre del revestiment. Alhora, hem reformat íntegrament el bany general que dona a aquest mateix passadís. Vam triar un to, el blau marí, i ens hi vam basar per a tot (paviment, parets, mecanismes elèctrics i mobiliari), i per donar-li contrast el vam barrejar amb elements blancs. A més, com que es van utilitzar peces petites i mosaics, s’ha aconseguit un impacte visual molt més gran. Els nostres fills estan contentíssims, i amb tota la raó del món.”
Sònia G., Reforma parcial d’habitatge.
“Ara sí que tenim el pis que sempre havíem somiat.
Teníem molta pressa per instal·lar-nos al pis que acabàvem de comprar, però teníem clar que caldria reformar-lo perquè tingués un disseny clàssic, lluminós i acollidor. Vam triar Nexdom, després de valorar altres opcions, perquè el tracte va ser immillorable des del primer minut. Van saber entendre de seguida les nostres necessitats, i l’acompanyament en tot el procés ens va fer sentir segurs i tranquils en tot moment. Els nostres dissenyadors van decidir utilitzar microciment al bany i les parets de la cuina per guanyar temps. Van canviar el paviment per terres de fusta i van renovar totes les instal·lacions i la fusteria interior i exterior. A més, es va pintar tot l’habitatge. Tot plegat, en un temps rècord, cosa que ens va permetre gaudir del pis dels nostres somnis de seguida.”
Cristina M., Reforma integral d’habitatge.
“La nostra cuina nova ha superat les nostres expectatives.
Ens vam adreçar a Nexdom per reformar la cuina i el safareig de casa perquè necessitàvem guanyar espai. Ens van recomanar l’empresa uns familiars i ho vam encertar. L’equip de la reforma es va posar en marxa de seguida. Van canviar el mobiliari buscant aprofitar l’espai al màxim, van retirar el revestiment actual per pintar i instal·lar sòcols lacats i van eixamplar el pas entre el safareig i la cuina per mitjà d’un arc sense porta. El resultat és espectacular, no sembla la mateixa cuina. Ens encanta seure a taula tots plegats, ens ha donat molta vida!”
David V., Reforma integral de cuina.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes