Project Description

Reformes a Horta-Guinardó

A Nexdom transformem el teu habitatge perquè siguis feliç a la llar que sempre has somiat. Confia en nosaltres per emprendre la teva reforma a Horta-Guinardó de manera totalment personalitzada i amb la garantia del RACC.

Reformes a Horta-Guinardó

A Nexdom transformem el teu habitatge perquè siguis feliç a la llar que sempre has somiat. Confia en nosaltres per emprendre la teva reforma a Horta-Guinardó de manera totalment personalitzada i amb la garantia del RACC.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Horta-Guinardó?

Estem especialitzats en la reforma d’habitatges de tota mena, antics o moderns, i el que ens mou és la nostra passió per la feina ben feta i el nostre profund coneixement de la ciutat i de tots els barris que la conformen.
A l’hora d’emprendre una reforma a Horta-Guinardó, hem de tenir en compte les idiosincràsies del districte: el seu caràcter urbà i residencial, que conserva aquest esperit de poble allunyat de la zona més transitada i col·lapsada del centre, combinat amb l’existència de grans infraestructures de serveis bàsics i d’extenses zones verdes per al lleure familiar.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges d’Horta-Guinardó?

No hi ha dubte que Horta-Guinardó és un districte singular i diferent dels altres. Ser un dels barris més econòmics per viure, tenir un passat històric que es reflecteix en els seus parcs i carrers o estar situat a la perifèria i conservar aquesta ànima barcelonina són alguns dels seus principals atractius.

És un districte que encara exhibeix en els seus habitatges els vestigis d’un passat rural, amb cases baixes i masies habitades majoritàriament per famílies del barri de tota la vida. No obstant això, la varietat d’espais fa que el districte presenti una arquitectura i estructura urbanística molt peculiar i diversa segons la zona: modernisme al Parc Güell i l’Hospital de Sant Pau, ruralitat a la Clota, identitat tradicional a la Font d’en Fagueres i d’Horta, manifestacions històriques a la Vall d’Hebron i diverses àrees de caràcter més senyorial i residencial.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma a Horta-Guinardó adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, gaudeixis al màxim de la teva nova llar..

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Horta-Guinardó

Dur a terme una reforma que fes el bany més accessible, substituint la banyera per un plat d’obra arran de terra, i amb més espai d’emmagatzematge. – Reforma integral de bany.

Guanyar metres de menjador i llum natural enderrocant el mur que el separava de la terrassa, mantenint la identitat de l’habitatge. – Reforma parcial d’habitatge.

CCrear una cuina pràctica, àmplia i moderna, amb una estètica molt blanca, però sense perdre el caliu de la resta de la llar. – Reforma integral de cuina.

Les nostres reformes a Horta-Guinardó

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Preguntes més freqüents

Sí, és possible. Podem canviar els mobles i l’aspecte de la cuina.
No, ja que necessitem moure els mobles del pis per instal·lar-hi el terra.
Sí, però implicaria ajustar les portes i els marcs de les portes perquè encaixessin a la perfecció.
Sí. No cal demanar permís a la comunitat perquè estàs en el teu terreny privat.
Depèn de la col·locació del tir de la llar de foc i de la instal·lació per a la sortida del fum. També caldria mirar si hi ha un accés fàcil de la llar de foc a la façana exterior. Si és així, cal demanar permís a la comunitat. De vegades es pot enllaçar amb els fums de la cuina, encara que generalment no es fa perquè és complicat.
Tot depèn de si l’olor molesta els veïns. De fet, hi ha comunitats que no ho permeten.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb Nexdom, n’estem molt contents
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Tret de la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats i ja ho hem recomanat als nostres amics!”
Marga E., Reforma integral de la llar.
Estem molt satisfets amb la reforma del pis d’Horta
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-hi i de seguida vam tenir el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar a terra una paret, col·locar les rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets… Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”
Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina
Amb la reforma de Nexdom, hem guanyat un bany més modern i funcional
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Veient que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, ens vam posar en contacte amb ells. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i han atès també les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat una pica doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”
Carme G., Reforma del bany

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes