Tenir una banyera en el dormitori sona a alguna cosa d’una altra època… Però, tenint en compte que no semblem cansar-nos del retro i el vintage, això sembla més un avantatge que un desavantatge, almenys pel que fa a l’estètica. Però és que aquesta opció va molt més allà: es tracta d’una solució perfecta per als amants dels banys calents, per a aquells que es relaxen amb música, escuma i una copa de vi. Imagina’t fer-te un regal com aquest al final del dia… i no haver de córrer per un passadís fred quan acabi. Passar directament de la banyera al llit sona a luxe… però no té per què ser-ho.

Necessites una reforma per a integrar la banyera a l’habitació? T’assessorem!

L’única cosa que necessites és un dormitori espaiós i bon ull per a la decoració i l’interiorisme.

Idees per a integrar la banyera en el dormitori

Si tens una habitació prou gran, les següents idees et serviran per a tenir un dormitori amb un estil inoblidable. Farà canviar d’opinió fins als detractors de les habitacions amb banyera!

Més inspiració: Decoració per a tenir una habitació de luxe


Col·loca la banyera al costat de la finestra: d’aquesta manera, quan et donis un bany, et sentiràs com en un spa, sobretot si tens bones vistes.

Tria una banyera amb personalitat: Col·locar la banyera en el dormitori és una cosa relativament poc comuna, així que, si decideixes fer-ho, no siguis tímida. Tria una banyera bonica i que destaqui i converteix-la en un element clau de la decoració. N’hi ha de molts estils: amb potes, sense elles, de tall industrial…

Decora amb blancs i fusta: El color blanc i la fusta, en general, mai fallen, però en el cas d’una habitació amb banyera són encara més encertats gràcies a la sensació de lluminositat, ordre i neteja que transmeten.

Idees de banys en total white ideals per a relaxar-te!

Diverses maneres de tenir una habitació amb banyera

Hi haurà opinions de tota mena, però la clau és la següent: si vols tenir una habitació amb banyera, no hi ha res que t’ho impedeixi. De fet, hi ha diverses maneres d’integrar la banyera en el dormitori. No et perdis les següents propostes.

Tenir un bany integrat en el dormitori

Una forma excel·lent i pràctica de tenir la banyera dins del dormitori és el open concept, és a dir, l’estil d’interiorisme que prescindeix d’envans i parets que separin les estades. D’aquesta manera, totes dues estades quedarien totalment integrades en una.

T’interessa: Com integrar el bany a l’habitació?

Només la banyera

És possible que només vulguis tenir la banyera en el dormitori i que prefereixis que la resta dels elements del bany es quedin en la seva pròpia estada. No hi ha problema! En un dormitori ampli, pots simplement afegir una bonica banyera en el racó que més t’agradi. Si prefereixes que existeixi una certa separació, pots afegir un envà a mitjana altura, una paret oberta als costats o fins i tot un paravent. Les possibilitats són infinites.

Contacta amb nosaltres per a crear el dormitori dels teus somnis

No estàs molt segur de quin de les dues opcions prefereixes? Posa’t en contacte amb Nexdom i els nostres experts en reformes i decoració sabran aconsellar-te. Si ens contes el que vols, podrem recomanar-te diferents opcions i proporcionar-te un pressupost detallat. Amb o sense banyera!